search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:30
MENU CLOSE

Το κλείσιμο των παιδικών σταθμών

18.08.2012 16:53
Το κλείσιμο των παιδικών σταθμών  - Media

Γράφει ο Νεκτάριος Κατσιλιώτης Ιστορικός-Εκδότης

Κάποτε,στα χρόνια της ευημερίας και του κράτους πρόνοιας,οι γόνεις πήγαιναν τα Παιδιά τους στο βρεθονηπιακό σταθμό για να μάθουν τις πρώτες κοινωνικές σχέσεις Και να αποκτήσουν την πρώτη τους επαφή με τον πολιτισμό (ζωγραφική,θέατρο) και Την οικολογία.

Γράφει ο Νεκτάριος Κατσιλιώτης Ιστορικός-Εκδότης

Κάποτε,στα χρόνια της ευημερίας και του κράτους πρόνοιας,οι γόνεις πήγαιναν τα Παιδιά τους στο βρεθονηπιακό σταθμό για να μάθουν τις πρώτες κοινωνικές σχέσεις Και να αποκτήσουν την πρώτη τους επαφή με τον πολιτισμό (ζωγραφική,θέατρο) και Την οικολογία.`Ετσι οι νέοι είχαν κάποια επαφή με την πραγματικότητα όταν έφθαναν Σε ηλικία να πάνε στη μέση εκπαίδευση. Τώρα,εποχή λιτότητας και μνημονίου,τα πράγματα άλλαξαν άρδην.Οι πετρόψυχοι της Τρόικας αποφάσισαν να κόψουν τα κονδύλια των παιδικών σταθμών γιατί δήθεν…επιβαρύνουν Τον κρατικό προυπολογισμό.Συνεπώς τα βλαστάρια μας θα μείνουν στο σπίτι και “δάσκαλοι” τους θα είναι το “χαζοκούτι” και το…playstation.Τύπικα τυποιημένη νεοταξική κοινωνία.

(Τα κείμενα των «Ρεπόρτερ στο δρόμο» δεν υφίστανται επεξεργασία και εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:19