search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:05
MENU CLOSE

Τραμπ: «Ρίξαμε δέκα χρόνια φυλακή σε όσους βανδαλίζουν αγάλματα, σας ευχαριστώ»

28.06.2020 12:25
Τραμπ: «Ρίξαμε δέκα χρόνια φυλακή σε όσους βανδαλίζουν αγάλματα, σας ευχαριστώ» - Media

 

Δεκαετής φυλάκιση επιβλήθηκε σε συλληφθέντες για βανδαλισμό αγαλμάτων και μνημείων στις ΗΠΑ, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων ενάντια στον ρατσισμό και την αστυνομική καταστολή.

Αυτό ανέφερε ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, σημειώνοντας ότι, μετά από αυτή την ενέργεια, οι βανδαλισμοί σταμάτησαν.

Δεν παρέλειψε μάλιστα να απευθύνει ένα «ευχαριστώ», πιθανότατα προς τους υποστηρικτές του

«Από όταν επιβλήθηκε μία πολύ ισχυρή ποινή φυλάκισης δέκα ετών σε αυτούς που βανδαλίζουν μνημεία, αγάλματα κλπ, και με πολλούς ανθρώπους να έχουν συλληφθεί σε όλη τη χώρα, οι βανδαλισμοί έχουν σταματήσει εντελώς. Σας ευχαριστώ!», έγραψε ο Τραμπ.

Πάντως, νέες συγκρούσεις ξέσπασαν χθες στις ΗΠΑ, αυτή τη φορά στη Βιρτζίνια, καθώς διαδηλωτές εκτόξευσαν αντικείμενα κατά αγάλματος στρατηγού των Νοτίων στον αμερικανικό εμφύλιο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:04