search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:24
MENU CLOSE

Φάμελλος: Ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ, η άσκηση δίκαιης και διαφανούς κυβερνητικής πολιτικής

28.06.2020 16:07
Φάμελλος: Ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ, η άσκηση δίκαιης και διαφανούς κυβερνητικής πολιτικής - Media

 

«Το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτα από όλα η άσκηση δίκαιης και διαφανούς πολιτικής».

Αυτό υποστηρίζει ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News.

«Aυτό κατοχυρώθηκε γιατί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δρομολόγησε και πέτυχε την έξοδο από τα μνημόνια και τη χρεοκοπία, με την κοινωνία όρθια και τη χώρα πιο ισχυρή και ασφαλή. Αυτό αποδεικνύεται σήμερα και με την ύπαρξη του πολύτιμου μαξιλαριού των 37 δισ., που χτίστηκε με τον κόπο του ελληνικού λαού και μπορεί να καταστήσει την Ελλάδα πιο ασφαλή σε σχέση με άλλες χώρες, αν βέβαια η κυβέρνηση έχει την πρόθεση να στηρίξει την κοινωνία», προσθέτει.

Σχολιάζοντας την πρόσφατη δήλωση του κυρίου Σταϊκούρα για 16% ύφεση το δεύτερο τρίμηνο του 2020, εκτιμά ότι επιβεβαιώνεται η κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για την ανεπάρκεια των μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση, κάτι που επιβεβαιώνεται επίσης από την ανησυχία των μικρών και μεσαίων επιχειρηματιών, των επαγγελματιών και των εμπόρων που βλέπουν τις επιχειρήσεις τους να οδηγούνται σε λουκέτα.

Για τη συνάντηση του Νίκου Παππά με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή, είπε ότι «ο σύντροφος Νίκος ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη, κάτι που όμως δεν αποτελεί παράνομη ή παράτυπη ενέργεια στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε θίγει δημόσια περιουσία ή δικαιώματα των πολιτών και της χώρας, όπως π.χ. το σκάνδαλο Novartis, η επίθεση Γεωργιάδη στη Δικαιοσύνη, ή η απόκρυψη της λίστας Πέτσα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:23