search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:01
MENU CLOSE

Κύπρος: Βρετανός 62χρονος ερημίτης εντοπίστηκε σε κακή κατάσταση – Μόνος του είχε πάει να ζήσει σε ένα παράπηγμα στο βουνό

29.06.2020 07:46
Κύπρος: Βρετανός 62χρονος ερημίτης εντοπίστηκε σε κακή κατάσταση – Μόνος του είχε πάει να ζήσει σε ένα παράπηγμα στο βουνό  - Media

 

Σε κακή κατάσταση και με εμφανή τον κίνδυνο για την υγεία του μεταφέρθηκε χθες βράδυ στο Νοσοκομείο Πάφου 62χρονος Βρετανός που είχε εντοπισθεί σε πρόχειρο κατάλυμα σε δύσβατη περιοχή του Ακάμα.

Όπως αναφέρει ο Φιλελεύθερος ,από τις πρώτες έρευνες της Αστυνομίας προκύπτει ότι ο συγκεκριμένος άντρας είχε εθελουσίως μεταβεί και διαβιώσει στο παράπηγμα αυτό, αφού όπως τόνισε δεν είχε πλέον τα οικονομικά μέσα για να συνεχίσει να ζει υπό κανονικές συνθήκες.

Η διαβίωση του ωστόσο στη συγκεκριμένη περιοχή αποδείχθηκε δύσκολη και επικίνδυνη για την υγεία του, αφού χθες το απόγευμα εντοπίστηκε αφυδατωμένος, χωρίς τροφή για μεγάλο διάστημα και σε κακή σωματική κατάσταση.

Τον Βρετανό εντόπισε γυναίκα που είχε μεταβεί για πεζοπορία στην συγκεκριμένη περιοχή της χερσονήσου, η οποία αντιλαμβανόμενη ότι κάτι δεν πάει καλά, ενημέρωσε την Αστυνομία.

Στη σκηνή έσπευσε δύναμη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ενώ χρειάσθηκε πολύ ώρα και έντονες προσπάθειες για μεταφορά του 62χρονου στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε αρχικά στο Νοσοκομείο Πόλης και εν συνεχεία στο Νοσοκομείο Πάφου όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:01