search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:33
MENU CLOSE

«Τίτλοι τέλους» για Μπουράκ Χακί και Χαρά Παππά – Ο λόγος του χωρισμού τους

29.06.2020 09:12
«Τίτλοι τέλους» για Μπουράκ Χακί και Χαρά Παππά – Ο λόγος του χωρισμού τους - Media

 

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν ο Μπουράκ Χακί και η Χαρά Παππά έπειτα από τρεισήμισι χρόνια σχέσης. Ο δημοφιλής Τούρκος ηθοποιός και η πρώην παίκτρια του GNTM οι οποίοι παρά τη διαφορά ηλικίας έδειχναν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, έριξαν τίτλους τέλους στη σχέση τους. Την είδηση του χωρισμού επιβεβαίωσε, μάλιστα, ο ίδιος ο Μπουράκ Χακί ο οποίος μιλώντας σε τουρκικό μέσο αποκάλυψε ότι ο λόγος που απομακρύνθηκαν ήταν η απόσταση που τους χώριζε και όχι η ύπαρξη τρίτου προσώπου.

«Είναι αλήθεια. Χωρίσαμε με τη Χαρά. Όμως οι φήμες πως με απάτησε με άλλον στην Ελλάδα είναι μόνο φήμες. Η Χαρά είναι υπέροχος άνθρωπος και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Περάσαμε μαζί τριάμισι όμορφα χρόνια. Σκοπός μας ήταν να παντρευτούμε, αλλά δεν έγινε. Έπρεπε να πάω στην Ελλάδα, αλλά δεν γινόταν και με την απόσταση -λόγω της καραντίνας- η σχέση μας “πάγωσε” και μου ζήτησε να χωρίσουμε. Ήταν δύσκολο για τη Χαρά που έζησε 2 χρόνια στην Τουρκία να τελειοποιήσει τα αγγλικά της και να υπάρχουν ευκαιρίες για τη δουλειά της. Φυσικά και στεναχωρήθηκα από το χωρισμό μας, αλλά πιστεύω ότι είναι η πιο σωστή απόφαση και για τους δυο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στα τουρκικά ΜΜΕ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26