search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:40
MENU CLOSE

«Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές»: Πώς αντέδρασαν οι γονείς της Ιωάννας Μπέλλα στην ατάκα του Σκουλού προς την κόρη τους (Video)

29.06.2020 10:48
«Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές»: Πώς αντέδρασαν οι γονείς της Ιωάννας Μπέλλα στην ατάκα του Σκουλού προς την κόρη τους (Video) - Media

 

Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” μίλησε η Ιωάννα Μπέλλα η οποία μετά την εμφάνισή της στις οντισιόν του GΝΤΜ, αναφερόμενη στα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια. 

Μεταξύ άλλων, η εστεμμένη των καλλιστείων μίλησε για τη δυσάρεστη εμπειρία της που είχε στο GNTM, ενώ δε διστάζει να γνωστοποιήσει την αντίδραση που είχαν οι γονείς της στο άκουσμα της ατάκας “όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές” του Δημήτρη Σκουλού προς την κόρη τους.

Μια ατάκα που αναφερόταν στις πλαστικές που έχει κάνει το μοντέλο και η οποία τόσο για την ίδια όσο και την οικογένειά της ειπώθηκε με μοναδικό σκοπό την τηλεθέαση!

«Αυτό το σχόλιο που άκουσαν οι γονείς μου στο GNTM, το ”όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές” ήταν το χειρότερο. Αυτό ήταν υπερβολή για την τηλεθέαση, ξεκάθαρα» είπε συγκεκριμένα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:40