search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:58
MENU CLOSE

ΝΔ για Novartis: Ο Ραγκούσης θέλει να προβιβαστεί σε κηπουρό του Τσίπρα

29.06.2020 16:22
Νέα Δημοκρατία για σποτ ΣΥΡΙΖΑ: «Το διαρκές παπατζηλίκι του κ. Τσίπρα» - Media

 

Για ξέπλυμα των ευθυνών του ΣΥΡΙΖΑ στη μη διερεύνηση του πραγματικού σκανδάλου της Novartis κατηγορεί τον Γιάννη Ραγκούση η ΝΔ με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου πως ο Μητσοτάκης δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για το σκάνδαλο της κυβέρνησης Σαμαρά και μιλάει για «δήθεν σκευωρία».

Κάποιος πρέπει να κάνει τα θελήματα στο «μαγαζί»

«Ο κ. Ραγκούσης με τις φιλότιμες και καθημερινές προσπάθειές του είναι κοντά στον προβιβασμό του σε “κηπουρό” του κ. Τσίπρα» σχολιάζει το κυβερνών κόμμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

«Ο κ. Ραγκούσης με τις φιλότιμες και καθημερινές προσπάθειές του είναι κοντά στον προβιβασμό του σε “κηπουρό” του κ. Τσίπρα. Η εμπειρία του στα ψεύδη αποδεικνύεται πολύ “χρήσιμη”, ώστε να επιχειρεί να ξεπλύνει τον ΣΥΡΙΖΑ από το όνειδος της μη διερεύνησης του πραγματικού σκανδάλου Novartis και της απώλειας πολλών χρημάτων από το ελληνικό δημόσιο, λόγω της συγκάλυψης του πραγματικού σκανδάλου.

Πάνω στον οίστρο του, του διαφεύγει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επί τεσσεράμισι χρόνια αντί να διαλευκάνει το σκάνδαλο Novartis και να απαιτήσει αποζημίωση υπέρ του ελληνικού δημοσίου, το χρησιμοποίησε για να συκοφαντήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους, στήνοντας μια πρωτοφανή σκευωρία σε βάρος τους. Σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, η Κυβέρνηση έχει δηλώσει ότι διερευνά κάθε πρόσφορο τρόπο αποζημίωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Όλα αυτά κάνει πως δεν τα γνωρίζει ο κ. Ραγκούσης. Αντιλαμβανόμαστε ότι κάποιος πρέπει να κάνει και τα θελήματα στο “μαγαζί”…».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:57