search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:47
MENU CLOSE

Τρομακτικό: Δείτε το F-35 σε… κατάσταση «κτήνους» (Video)

29.06.2020 16:22
«Βόμβα» από Τούρκο αναλυτή: Αν η Αθήνα αποκτήσει F-35, τότε η Τουρκία θα χρησιμοποιήσει τους S-400 - Media

 

To F-35, το stealth μαχητικό των ΗΠΑ θεωρείται ως το πλέον εξελιγμένο πολεμικό αεροσκάφος στον κόσμο, κυρίως λόγω των ιδιοτήτων του που το κάνουν «αόρατο» στα ραντάρ των αντιπάλων.

Ωστόσο, σε ένα σπάνιο ντοκουμέντο, το αεροσκάφος αποδεικνύει ότι πρώτα απ’ όλα και πάνω απ’ όλα είναι μια τερατώδης μηχανή καταστροφής.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο από το 2018 το F-35 εμφανίζεται σε «μορφή κτήνους» (beast mode), ήτοι με πλήρη εξοπλισμό, και οι ικανότητές του πραγματικά προκαλούν δέος.

Στο βίντεο το αεροσκάφος εκτοξεύει ταυτόχρονα πέντε πυραύλους αέρος-εδάφος εναντίον στόχων, εκ των οποίων ο ένας είναι κινούμενος.

Η καταστροφή που αφήνει πίσω του το «κτήνος» είναι πραγματικά τρομακτική, καθώς όχι μόνο δεν χάνει κανένα στόχο, αλλά μοιάζει σχεδόν να τους… εξαϋλώνει.

Η συγκεκριμένη εκδοχή του F-35 φυσικά μειώνει τις stealth ιδιότητές του, αλλά φαίνεται ότι τις εξισορροπεί με δύναμη πυρός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:46