search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:01
MENU CLOSE

Το προπαγανδιστικό βίντεο του υπουργείου εθνικής άμυνας της Τουρκίας για τον στρατό – Επιστρατεύουν μέχρι και ορδές Μογγόλων (Video)

29.06.2020 16:58
Το προπαγανδιστικό βίντεο του υπουργείου εθνικής άμυνας της Τουρκίας για τον στρατό – Επιστρατεύουν μέχρι και ορδές Μογγόλων (Video) - Media

 

Όταν είσαι μια χώρα που μέχρι το 1922 η λέξη Τούρκος ήταν βρισιά και υποδήλωνε τον αμόρφωτο, τον αγροίκο (όπως συνέβαινε στην Οθωμανική αυτοκρατορία) και μετά το 1922 λες ότι έγινες Τούρκος και προσπαθείς ψευδώς να δημιουργήσεις την ιστορία σου και να πεις ότι όλα ξεκίνησαν από τους Τούρκους, τότε ναι δε θα διστάσεις στα προπαγανδιστικά σου βίντεο να επικαλεστείς ότι έχεις ρίζες και από τους Μογγόλους.   
Το νέο προπαγανδιστικό βίντεο του τουρκικού υπουργείου άμυνας για τον τουρκικό στρατό είναι αυτό που λέμε «τουρλου τουρλού» και «από όλα έχει ο μπαχτσές» Έχει και ορδές Μογγόλων με τα άλογα και τα τόξα τους, έχει και αετούς να πετάνε επάνω από την Κωνσταντινούπολη έχει και φυσικά τα τείχη της Πόλης. 
Η Τουρκία προσπαθεί να μας πείσει ότι ο στρατός της έχει ιστορία 2229 χρόνων και έχει μπλέξει την Μογγολική, την οθωμανική και την νεοτουρκική περίοδο. Το εορταστικό βίντεο του υπουργείου Εθνικής Αμυνας αποδίδει την ίδρυση του τουρκικού στρατού ξηράς στον Μογγόλο βασιλιά Μετέ Χαν, που ανέβηκε στο θρόνο το 209 π.Χ αφού σκότωσε τον πατέρα του.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:01