12/07/2020 13:50:13

Εξοργιστικό βίντεο: Ακροδεξιοί αμερικάνοι είδαν μαύρο με την οικογένεια του μέσα σε αυτοκίνητο και νόμιζαν ότι το έκλεψε – Τα παιδιά κλαίνε μέσα στο αμάξι (Video)

Εξοργιστικό βίντεο: Ακροδεξιοί αμερικάνοι είδαν μαύρο με την οικογένεια του μέσα σε αυτοκίνητο και νόμιζαν ότι το έκλεψε – Τα παιδιά κλαίνε μέσα στο αμάξι (Video) - Media

 

Το βίντεο καταγράφηκε έξω από μεγάλο εμπορικό κέντρο στο Σποκέιν της Ουάσιγκτον και πραγματικά εξοργίζει. Ακροδεξιοί λευκοί αμερικανοί είδαν έναν μαύρο μαζί με τη σύζυγο και τα δυο του παιδιά να μπαίνουν στο αυτοκίνητο τους και θεώρησαν ότι επειδή είναι μαύρος, το αυτοκίνητο το έκλεψε. 
Μια γυναίκα από αυτούς στέκεται μπροστά του και φωνάζει ότι της έκλεψε το αυτοκίνητο και όταν ο μαύρος οδηγός λέει ότι το αυτοκίνητο είναι δικό του και τηλεφωνεί στην αστυνομία εκείνη κάνει στην άκρη. Στην άκρη όμως δεν έκαναν οι υπόλοιποι της παρέας. Μάλιστα ένας από αυτούς στέκεται μπροστά στο όχημα με το ένα του χέρι μέσα στην τσέπη του παλτού του σαν να είναι έτοιμος να βγάλει πιστόλι.
Τα παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο πανικοβάλλονται κλαίνε και φωνάζουν στον μπαμπά τους να μη βγει από το αμάξι. Ο οδηγός τηλεφωνεί στην αστυνομία και τους εξηγεί τι έχει συμβεί και τους ζητά να έρθει περιπολικό. Την ίδια στιγμή οι ακροδεξιοί έχουν καθίσει μπροστά στο παρμπρίζ και τον παρεμποδίζουν να οδηγήσει. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.