search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:52
MENU CLOSE

Θα ’χουμε πανηγύρια

20.08.2012 11:37
oldphotos134545543063.jpg

Ανοίγει η Βουλή στις 22 Αυγούστου και το νομοσχέδιο για τα νέα οικονομικά μέτρα είναι σχεδόν έτοιμο για να κατατεθεί στο Κοινοβούλιο προς συζήτηση και ψήφιση.

Ανοίγει η Βουλή στις 22 Αυγούστου και το νομοσχέδιο για τα νέα οικονομικά μέτρα είναι σχεδόν έτοιμο για να κατατεθεί στο Κοινοβούλιο προς συζήτηση και ψήφιση. Βλέπουμε εκεί την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου να αρχίζουν τα πανηγύρια… Οι πιέσεις στους βουλευτές θα ενταθούν, οι εκβιασμοί θα φθάσουν στο κατακόρυφο και ο κόσμος αναμένεται να κατέβει στους δρόμους και στις πλατείες…Στο Κοινοβούλιο θα δοκιμαστούν οι βουλευτές, αν και κατά πόσο πήραν τα μηνύματα των ψηφοφόρων τους στις εκλογικές τους περιφέρειες όπου είχαν πάει καλοκαιριάτικα, ενώ εκεί θα δοκιμαστεί και συνοχή του κυβερνητικού συνασπισμού Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ… Θα ’χουμε πανηγύρια και το Κοινοβούλιο την… τιμητική του. Αφήστε που μπορεί να έχουμε και εκπλήξεις… Α.Χ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:51