search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:48
MENU CLOSE

Από τέλη Αυγούστου η έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν – Τι σχεδιάζουν τα κανάλια

30.06.2020 05:45
Εμβολιασμός: Ποιες εταιρίες ανέλαβαν την διαφημιστική καμπάνια - Media

 

Νωρίτερα από κάθε άλλη φορά αναμένεται να ξεκινήσει η νέα σεζόν, με τα κανάλια να σχεδιάζουν φουλ επίθεση και πρεμιέρα των νέων προγραμμάτων ακόμα και στα τέλη Αυγούστου. Το ρητό “από Αύγουστο χειμώνα” βρίσκει φέτος πλήρη εφαρμογή στη στρατηγική των καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας, που επισπεύδουν την έναρξη της προσεχούς σεζόν, με στόχο να κερδίσουν το χαμένο έδαφος των διαφημιστικών εσόδων, αλλά και να “χτυπήσουν” έγκαιρα τον ανταγωνισμό που αναμένεται σφοδρός. Σε υψηλή ετοιμότητα για έναρξη ακόμα και τη Δευτέρα 31 Αυγούστου βρίσκονται το Star και ο ΣΚΑΪ καθώς το νήμα αναμένεται να κόψουν πρώτα τα δύο μεγάλα ριάλιτι της σεζόν.

Στο Star ήδη ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο του “Greece’s next top model”, με στόχο να έχει γυριστεί μεγάλος αριθμός επεισοδίων για να είναι έτοιμο για να βγει στον αέρα ανά πάσα στιγμή. Σε πλήρη ετοιμότητα για την έναρξη του Big Brother ακόμα και αύριο βρίσκεται ο ΣΚΑΪ, που έφτασε ένα βήμα πριν από την πρεμιέρα του ριάλιτι τον Απρίλιο και τελικά το ανέβαλε την τελευταία στιγμή λόγω κορονοϊού. Και ενώ τα ριάλιτι αναμένεται να είναι τα πρώτα που θα εγκαινιάσουν τη σεζόν, και τα κανάλια που θα βασιστούν κυρίως στη μυθοπλασία ‘κλειδώνουν’ σε πρόωρες πρεμιέρες.

Για τις 7 Σεπτεμβρίου φαίνεται να προετοιμάζει την έναρξη του προγράμματός του ο ΑΝΤ1, που φροντίζει ήδη να στοκάρει πολλά επεισόδια από τις ‘Άγριες Μέλισσες’ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ώστε να μπορέσει να ρίξει το βαρύ πυροβολικό στη μάχη της prime time από τις αρχές της σεζόν. Αντίστοιχα, και στον Alpha το ‘Μην αρχίζεις τη μουρμούρα’ και το ‘Έλα στη θέση σου’ συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι, με προοπτική πρεμιέρας στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ο ανταγωνισμός φέτος αναμένεται σφοδρότερος, καθώς όλοι οι παίκτες σχεδιάζουν υψηλές επενδύσεις σε πρόγραμμα, ενώ η σεζόν ξεκινά με ένα επιπλέον κανάλι (το Mega) και την ΕΡΤ να ενεργοποιείται πρώτη φορά τόσο δυναμικά στη μυθοπλασία. Άλλοι παράγοντες που συνέβαλαν στο να ‘κλειδώσει’ νωρίς η πρεμιέρα της σεζόν σχετίζονται με τον απόηχο της πανδημίας. Όπως αναφέρει υψηλόβαθμο στέλεχος τηλεοπτικού σταθμού, η απόφαση των καναλιών αποδίδεται στο γεγονός ότι και τα σχολεία φέτος θα ανοίξουν νωρίτερα (7 Σεπτεμβρίου), γεγονός που μετακινεί σε πρωθύστερο χρόνο τη διαφημιστική κίνηση και επισπεύδει την επαναφορά των νοικοκυριών σε ‘χειμερινή’ κανονικότητα, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και ο φόβος ενός νέου lockdown.

Πηγή: Real Life – enikos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:47