search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:36
MENU CLOSE

«Σβήσιμο» προστίμου σε επιχείρηση ζητάει από το βήμα βουλευτής της Ελληνικής Λύσης (Video)

30.06.2020 10:41
«Σβήσιμο» προστίμου σε επιχείρηση ζητάει από το βήμα βουλευτής της Ελληνικής Λύσης (Video) - Media

 

Θέμα στη Βουλή έκανε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Αντώνης Μυλωνάκης το λουκέτο επιχείρησης στο Λουτράκι, κάθως βρισκόταν στη συγκεκριμένη επιχείρηση τη στιγμή που το κλιμάκιο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας σε συνεργασία με την αστυνομία του Λουτρακίου, πραγματοποίησε έλεγχο που επέφερε λουκέτο 15 ημερών και πρόστιμο 10.000 ευρώ.

«Είδα με τα μάτια μου ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στην επιχείρηση. Μπαίνει ξαφνικά ένα ζευγάρι της Αρχής Διαφάνειας με δύο ένστολους Αστυνομικούς. Πάγωσαν όλοι. Και ζήτησαν το σχέδιο του καταστήματος για να δουν αν βάσει των τετραγωνικών, ήταν τα ανάλογα άτομα μέσα. Το μαγαζί ήταν το μοναδικό που δούλευε. Τα άλλα ήταν άδεια. 10.000 ευρώ πρόστιμο και 15 ημέρες λουκέτο για 12 άτομα παραπάνω. Άκουσον άκουσον…», είπε μεταξύ άλλω από το βήμα της κοινοβουλίου ο Αντώνης Μυλωνάκης. 

«Ασχετώς πολιτικών πεποιθήσεων, ο βουλευτής Αντώνης Μυλωνάκης ως αυτόπτης μάρτυρας του χθεσινού συμβάντος καταθέτει το χρονικό της ΑΔΙΚΙΑΣ που συντελέστηκε εις βάρος μας. Τι άλλο να κάνεις, όταν τηρείς κάθε μέτρο προστασίας (μάσκες, αποστάσεις, αντισηπτικά), σύμφωνα με το γράμμα του νόμου. Ας ελπίσουμε, πως θα καταλάβουν το λάθος τους και θα δικαιωθεί ο κόπος των 30 εργαζομένων της επιχείρησης μας που καταβάλλουν κάθε προσπάθεια τήρησης των μέτρων», σχολίασε μέσω ανάρτησής του στο facebook o ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:36