05/07/2020 03:29:15

Έξαλλη η Cardi B: Που θα με πεις εμένα ομοφοβική και τρανσοφοβική

Έξαλλη η Cardi B: Που θα με πεις εμένα ομοφοβική και τρανσοφοβική - Media

 

Για ομοφοβία και τρανσοφοβία κατηγόρησαν την Cardi B χρήστες του Τwitter.

Η χρήστρια απάντησε σε μια δημοσίευση από έναν λογαριασμό θαυμαστή της Cardi B, όπου αναφέρεται σε όσα είπε η τραγουδίστρια στη σειρά του Hulu «Love, Victor», που αφορά έναν γκέι έφηβο.

Το αρχικό tweet έγραφε, «Η Cardi αναφέρεται στη νέα σειρά Love, Victor E04 του Hulu. σε μια σκηνή που συζητούσε πώς η μητέρα εκδιώχθηκε από ένα παιχνίδι μπάσκετ για υπερβολικό χορό: "Δεν απολαμβάνουν όλοι να σας βλέπουν να κάνετε twerk σαν μια γερασμένη Cardi Β"».

Η 27χρονη τραγουδίστρια είπε ότι οι επικριτές της παραβλέπουν την υποστήριξή της στην κοινότητα LGBTQ.

«Ναι, συνεχίζω να χρησιμοποιώ το ίδιο 1 βίντεο για το οποίο ζητώ συγγνώμη ξανά και ξανά για να με αποκαλέσετε ομοφοβική και τρανσφοβική 1, αλλά ποτέ δεν δημοσιεύω για αυτά που υποστηρίζω στην κοινότητα LGBT που είναι πολλαπλάσια και τα πολλαπλά tweet που δημοσίευσα για υποστήριξη», είπε .

 «Και δεν υποστηρίζω την κοινότητα των ΛΟΑΤ επειδή έχω«ομοφυλόφιλους θαυμαστές» που υποστηρίζω λόγω των μπερδεμένων συναισθημάτων στα οποία μεγάλωσα είναι φυσιολογικό να μου αρέσουν τα κορίτσια; Υποστηρίζω γιατί ξέρω πόσο δύσκολο ήταν για τον ομοφυλόφιλο ξάδελφό μου να βγει να τα πει στην πολύ αυστηρή Δομινικανή οικογένειά του. Υποστηρίζω γιατί γνωρίζω τον πόνο που η ξαδέρφη μου από την πλευρά της μαμάς μου, η οποία είναι τρανς έχει μια χάλια σχέση με τον μπαμπά της για χρόνια! ... [και] η αδερφή μου ... που βγήκε στους θρήσκους μαμά και μπαμπά μου ως γκέι».

 «Υποστηρίζω γιατί είδα τις μεταβάσεις και τα συναισθήματα που έκαναν η ομάδα μου glam κατά τη διάρκεια του χρόνου τους με τη μετάβαση του σώματος», πρόσθεσε.

 «Λοιπόν, πριν το κάνεις κουλ να με αποκαλέσεις ομοφοβική και τρανσφοβική να μάθεις τι σημαίνουν αυτές οι λέξεις και να ερευνήσεις την ενθάρρυνσή μου προς την κοινότητα των ΛΟΑΤ, αν και η μητέρα μου γνώριζε καν ποιος ήταν ο CardiN», κατέληξε.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.