search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 08:29
MENU CLOSE

Γυναίκα ζήτησε από συνάδλεφο της να φοράει τη μάσκα για τον κορωνοϊό μέσα στο γραφείο και εκείνος την έδειρε άσχημα (Video)

30.06.2020 15:38
Γυναίκα ζήτησε από συνάδλεφο της να φοράει τη μάσκα για τον κορωνοϊό μέσα στο γραφείο και εκείνος την έδειρε άσχημα (Video) - Media

 

Τα περιστατικά κακοποίησης γυναικών στην Ινδία έχουν ξεφύγει από κάθε όριο. Με το παραμικρό οι γυναίκες πέφτουν θύματα άγριου ξυλοδαρμού από άνδρες και ελάχιστοι είναι εκείνοι που την πληρώνουν. Για να μην μιλήσουμε για τους βιασμούς και τις δολοφονίες.
Μια γυναίκα ζήτησε ευγενικά από έναν συνάδελφο της να φορέσει μάσκα γιατί όλοι εργάζονται στο ίδιο γραφείο και πρέπει να παίρνουν μέτρα προφύλαξης για τον κορωνοϊο. Τότε εκείνος χωρίς άλλη κουβέντα σηκώθηκε από το γραφείο του κατευθύνθηκε στο μέρος της και άρχισε να τη χτυπάει άγρια. 
Της έριχνε μπουνιές της τραβούσε τα μαλλιά και από τη μανία του έσπασε το χέρι από μια ξύλινη καρέκλα, το πήρε και άρχισε να τη χτυπάει με αυτό στο κεφάλι. Μάταια οι άλλοι συνάδελφοι του μπήκαν στη μέση για να τον ηρεμήσουν. 
Τελικά ένας κατάφερε να του αρπάξει το ξύλο της καρέκλας και να τον ακινητοποιήσει. Η γυναίκα υπέβαλλε μήνυση και ο άνδρας κρατείται και θα δικαστεί.  
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 08:27