search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:21
MENU CLOSE

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Η Φαίη Σκορδά με είπε άνανδρο – Λέω το όνομα και δε με νοιάζει» (Video)

01.07.2020 09:54
Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Η Φαίη Σκορδά με είπε άνανδρο - Λέω το όνομα και δε με νοιάζει» (Video) - Media

 

Στο περιστατικό που αποτέλεσε την αφορμή ώστε η Φαίη Σκορδά να τον αποκαλέσει “άνανδρο” αναφέρθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, εμφανιζόμενος στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη.

«Ευτυχώς είμαι πολύ τυχερός και η οικογένειά μου ξέρει ποιος είμαι. Δεν το κάνω γιατί ζητάω την απάντηση για την οικογένειά μου, το κάνω γιατί έτσι είμαι σαν άνθρωπος, δεν θα ήθελα να τους πληγώσω. Γιατί να τους πληγώσω; Είναι άνθρωποι που είναι έξω από αυτό. Δεν χρειάζεται να ακούν άκομψους χαρακτηρισμούς για το παιδί τους.

Το “κορυφαίο” ήταν με τη Φαίη Σκορδά. Λέω και το όνομα γιατί πραγματικά της το έχω πει κιόλας και δεν με νοιάζει. Με είχε πει άνανδρο. Μπήκε στη διαδικασία να με πει άνανδρο για την τότε σχέση μου με την Ελισάβετ Σπανού, που εγώ ποτέ δεν έχω δώσει δήλωση για τίποτα, γύρισε και είπε, σε μια δήλωση που δεν έχω δώσει, ότι εγώ φέρθηκα άνανδρα σε μια γυναίκα.

Τις γυναίκες όχι απλά τις αγαπώ και τις σέβομαι, είναι ένα κομμάτι του χαρακτήρα μου, του εαυτού μου, της ζωής μου και τις έχω πολύ ψηλά στο κεφάλι μου. Της το είπα σε μια συνέντευξη, ότι αυτό που είπε δεν μου άρεσε», είπε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:21