search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:39
MENU CLOSE

«Το έργο Ελένη το έφτασα μέχρι εκεί που ήθελα»: Με δάκρυα το τηλεοπτικό «αντίο» της Μενεγάκη (Video)

01.07.2020 11:19
«Το έργο Ελένη το έφτασα μέχρι εκεί που ήθελα»: Με δάκρυα το τηλεοπτικό «αντίο» της Μενεγάκη (Video) - Media

 

Μόνη σε ένα μεγάλο πλατό, καθισμένη στην πολυθρόνα της η Ελένη Μενεγάκη κοίταξε στα “μάτια” τους τηλεθεατές που επί 29 χρόνια την ακολουθούν πιστά και τους είπε ό,τι δεν έχει ξαναπεί ποτέ όλα αυτά τα χρόνια.

Ωστόσο, η αρχή ήταν δύσκολη με την “Ωραία Ελένη” να “λυγίζει” on camera, με μια σύντομη σιωπή και δάκρυα που δε μπόρεσε να συγκρατήσει.

«Παρότι το έργο Ελένη το έφτασα μέχρι εκεί που ήθελα και με τον τρόπο που ήθελα και την ώρα που ήθελα μέχρι το τέλος, δεν είχα καταφέρει να σκεφτώ πώς εγώ θα ήμουν στο τέλος.

Ποτέ δεν έβαλα σε σειρά τις σκέψεις μου. Ποτέ δεν είχα χαρτιά μπροστά μου που να γράφουν κάτι. Όλα είναι μέσα στο μυαλό μου, τα σωστά και τα λάθος. Είναι όλα αυτά που έχει μέσα η ψυχή μου, η οποία είναι ζωντανή και αληθινή. Την κάθε μέρα σε αυτή τη διαδρομή, εγώ την ευχαριστήθηκα μέσα από την ψυχή μου.

Έφτασα μέχρι εδώ σήμερα γιατί οι παρέες μου είναι μοναδικές, ξεχωριστές, εκπληκτικές, ονειρεμένες», είπε συγκινημένη η Ελένη Μενεγάκη και πρόσθεσε:

«Σήμερα δεν είναι ότι κλείνει μόνο ο κύκλος του Alpha, κλείνει ένας μεγάλος κύκλος δικός μου, αυτά τα 29 χρόνια διαδρομής μέσα στην τηλεόραση.

Μπορεί πάντα να σας λέω αλήθεια, αλλά κάθε φορά κρατάω κάτι για μένα. Δεν ξέρω το μετά. Και να γυρίσω και να μη γυρίσω δεν έχει σημασία γιατί σήμερα αυτό που έχει σημασία είναι ότι κλείνει ένας κύκλος.

Κλείνει ένα τεράστιο κεφάλαιο για μένα. Δεν ξέρω αν τα όνειρά μου πήγαν ποτέ τόσο μακριά. Ό,τι κι αν έχετε κάνει όλα αυτά τα χρόνια της ζωής σας, εγώ ήμουν πάντα εκεί, σε μιαν άκρη, να συνδυάζω τα γεγονότα της δικιάς μου ζωής με τα δικά σας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:38