search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:59
MENU CLOSE

Πανελλήνιες: Μαθητής στην Καβάλα θύμισε Τσίπρα: Έκανε ανάλυση για χρέος, δημοψήφισμα, ρόλο τραπεζών (Video)

01.07.2020 14:12
Πανελλήνιες: Μαθητής στην Καβάλα θύμισε Τσίπρα: Έκανε ανάλυση για χρέος, δημοψήφισμα, ρόλο τραπεζών  (Video) - Media

 

Αρκετά πολιτικοποιημένος εμφανίζεται ένας νεαρός μαθητής από την Καβάλα, όταν με αφορμή το θέμα που έπεσε στο μάθημα της Ιστορίας στις Πανελλήνιες, προχώρησε σε μια πολιτική ανάλυση με Τσίπρα, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία.

Ο νεαρός υποστήριξε οτι οι τράπεζες κατέκλεβαν τον λαό, μετά μίλησε για την ανακεφαλοποίηση του 2012, ενώ έκανε και μία αποτίμηση της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με ατάκες «εθνική απελευθέρωση» και «λαϊκή κυριαρχία».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο διάστημα μετά το δημοψήφισμα, στην κυβέρνηση της ΝΔ που νομιμοποίησε την φτώχια και ξεκαθάρισε πως ως άτομο τοποθετείται πολιτικά στην πατριωτική αριστερά, η οποία γέννημα θρέμμα της ΕΑΜικής αντίστασης.

Τέλος όταν ρωτήθηκε για το αν θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του Αλέξη Τσίπρα, είπε: «Ναι, και αυτός από την ΚΝΕ ξεκίνησε όπως βρίσκομαι και εγώ τώρα. Αλλά αυτός συμβιβάστηκε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:59