search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:16
MENU CLOSE

Παραλήρημα Μπογδάνου: Το Netflix είναι το δεινότερο εργαλείο νεομαρξιστικής προπαγάνδας στον πλανήτη (video)

01.07.2020 15:29
Μπογδάνος για Θεοφάνεια: Όσοι δεν είπατε «κιχ» για το Εφετείο «ανησυχείτε» τώρα; (photo) - Media

 

Δεν ξέφυγε το Netflix από τα πυρά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος σε τηλεοπτική του τοποθέτηση το χαρακτήρισε ως «το το δεινότερο εργαλείο νεομαρξιστικής προπαγάνδας στον πλανήτη», ενώ είχε και αντιπαράθεση με βουλευτή της Ελληνικής Λύσης σχετικά με τις απόψεις του.

Στο πάνελ του «Αποκαλυπτικού Δελτίου» του τηλεοπτικού σταθμού «Alert TV», πήρε μέρος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος έβαλε και κατά του Netflix. Στο πάνελ συμμετείχαν επίσης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, ο εκπρόσωπος Κοινοβουλευτικού Έργου του ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Καρανικόλας και ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Κώστας Χήτας,

Συγκεκριμένα στην καταληκτική του τοποθέτηση ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στο Netflix, με αφορμή μία πρόταση της Ντόρας Μπακογιαννή, που ανέφερε να καταμεριστούν οι πρόσφυγες και μετανάστες σε μικρούς αριθμούς ανά την Ελλάδα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά,«Το Netflix είναι το μεγαλύτερο, το δεινότερο εργαλείο νεομαρξιστικής προπαγάνδας στον πλανήτη».

Δείτε το βίντεο από το 27:50

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:10