search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:20
MENU CLOSE

«Ζούσε διπλή ζωή» λέει η πρώην σύζυγος του συγγραφέα του «Κώδικα Ντα Βίντσι» (Photo)

01.07.2020 18:32
«Ζούσε διπλή ζωή» λέει η πρώην σύζυγος του συγγραφέα του «Κώδικα Ντα Βίντσι» (Photo) - Media
 
Τα «άπλυτα» του Νταν Μπράουν, του συγγραφέα των μπεστ σέλερ «Κώδικας Ντα Βίντσι», «Ιλουμινάτι», και άλλων βιβλίων που ασχολούνται με σύμβολα, μυστήρια και μυστικά, έβγαλε στο φόρα η πρώην σύζυγός του Μπλάιθ Μπράουν, σε αγωγή που κατέθεσε εναντίον του λέγοντας ότι ο πρώην σύζυγός της διήγαγε… διπλή ζωή.
 
Συγκεκριμένα, η Μπλάιθ Μπράουν υποστηρίζει ότι ο Νταν Μπράουν την είχε απατήσει με Ολλανδή εκπαιδεύτρια αλόγων και ότι είχε διάφορους άλλους ερωτικούς δεσμούς στη διάρκεια του γάμου τους. Μάλιστα, αναφέρει ότι ο Μπράουν μετέφερε κρυφά χρήματα για να κάνει πανάκριβα δώρα (όπως άλογα) στην ερωμένη του.
Η Μπράουν ισχυρίζεται ότι έμαθε για τη διπλή ζωή του άντρα της μετά το διαζύγιό τους το 2019, μετά από 21 χρόνια γάμου και σε δήλωση που δημοσιοποίησε ο δικηγόρος της, ανέφερε ότι ο συγγραφέας πίσω από μια βαρετή βιτρίνα είχε πολλούς δεσμούς, ενίοτε και με γυναίκες πολύ μικρότερές του.
 
Στην αγωγή, η Μπράουν ισχυρίζεται επίσης ότι εκείνη ενέπνευσε τον πρώην σύζυγό της να γράψει τον «Κώδικα Ντα Βίντσι», δίνοντάς του τη βασική ιδέα για το βιβλίο και ότι ο Μπράουν της έκρυβε διάφορα σχέδιά του τα οποία ήταν εξαιρετικά καλοπληρωμένα.
 
Απαντώντας στην αγωγή της πρώην συζύγου του, ο Νταν Μπράουν δήλώσε έκπληκτος για τους ισχυρισμούς της και ότι ποτέ δεν της έκρυψε τα οικονομικά του στη διάρκεια του διαζυγίου, κατηγορώντας την για «φανταστική και εκδικητική ιστορία» σε βάρος του.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15