search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:19
MENU CLOSE

Διπλό ΑΕΚ στην Τούμπα και μονομαχία για τσάμπιονς λιγκ

01.07.2020 20:29
Τελικό για την πρόκριση στους ομίλους δίνει απόψε η ΑΕΚ - Media

 

Με τον Μάσιμο Καρέρα να κάνει άριστο κοουτσάρισμα και να βραχυκυκλώνει τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ πήρε μια δίκαιη και άνετη νίκη με 2-0 σκορ και έπιασε τους Θεσσαλονικείς στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

«Χτύπησε» δις από στατικές φάσεις η ΑΕΚ, με τον Τσιγκρίνσκι να εκμεταλλεύεται την τραγική αμυντική αντίδραση των γηπεδούχων και να ανοίγει το σκορ στο 42ο λεπτό, με τον Λιβάγια να νικάει στο 82′ από το σημείο του πέναλτι τον Πασχαλάκη για το τελικό 2-0.

Πήγε να διορθώσει τα πράγματα με τις αλλαγές του στο ημίχρονο και λίγο μετά την επανέναρξη ο Φερέιρα, αλλά ο ΠΑΟΚ δείχνει βαριά άρρωστος και δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Συνήλθε η ΑΕΚ μετά την κάκιστη εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή και δείχνει πως αν συνεχίσει έτσι, αυτή είναι το φαβορί για την κατάληψη της 2ης θέσης!

Στους 59 βαθμούς πλέον οι δύο ομάδες, ισοβαθμούν στη 2η θέση μετά τα μισά των πλέι-οφ και απομένουν άλλα πέντε παιχνίδια για να μάθουμε ποιος από τους δύο θα πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:17