search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:55
MENU CLOSE

«Μεγάλος Περίπατος» – Στήριξη Γεωργιάδη σε Μπακογιάννη: Ένας δήμαρχος που τολμά να πάρει αποφάσεις

02.07.2020 06:07
adonis-3.jpg

 

Στο επιτελείο του δημάρχου Αθηναίων χαρτογραφούν καθημερινά πόσες «γαλάζιες» βολές δέχονται για τον «Μεγάλο Περίπατο, αφού ουκ ολίγοι βουλευτές της ΝΔ αποφεύγουν να υπερασπιστούν τον Κώστα Μπακογιάννη για το… κομφούζιο που έχει φέρει στο κέντρο της πρωτεύουσας. Μάλιστα, από την πλατεία Κοτζιά δεν έχει περάσει απαρατήρητο ότι ακόμη και η ΕΡΤ φιλοξενεί αναλυτικά ρεπορτάζ για την… ταλαιπωρία των κατοίκων και των εργαζομένων στο κέντρο της Αθήνας.

Τούτων δοθέντων, στο εσωτερικό της ΝΔ σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως το «άνοιγμα» του Άδωνι Γεωργιάδη στον δήμαρχο Αθηναίων, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για το σχέδιο ενός «εμπορικού κέντρου μικρομεσαίων» στο κέντρο της Αθήνας. «Μιας και είναι το θέμα των ημερών, θέλω να το πω, ο κ. Μπακογιάννης αποδεικνύεται από την αρχή της σταδιοδρομίας του, εγώ πάντα πίστευα ότι θα ήταν έτσι αλλά αποδεικνύεται και στην πράξη, ένας δήμαρχος που τολμά να πάρει αποφάσεις. Έχω να του δώσω μια συμβουλή. Στην Ελλάδα, δυστυχώς, στην πολιτική υπάρχει τιμωρία μόνο στη δράση και ποτέ στην αδράνεια. Όμως, αν δεν κάνεις και τίποτα, περνάει ο χρόνος, φεύγεις και τελικά δεν έχεις αφήσει τίποτα πίσω σου. Εγώ προτιμώ τους πολιτικούς που παίρνουν αποφάσεις, θα ακούσουν και μερικά λόγια, θα κάνουν και μερικά σωστά, θα κάνουν και μερικά λάθη, δεν μπορεί να γίνουν όλα τέλεια, αλλά τελικά προχωράνε “το καράβι” μπροστά», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης.

Μάλιστα, επειδή δεν εφείσθη επαίνων για τον πρώτο δημότη της πρωτεύουσας, ο Άδωνις Γεωργιάδης συνέχισε με έμφαση: «Σίγουρα τέτοιος Δήμαρχος είναι ο Μπακογιάννης, δεν υπάρχει αμφιβολία. Και σ’ αυτό το θέμα, θέλω να πω, ότι εγώ επειδή είμαι παρόμοιας αντιλήψεως πολιτικός, θα είμαι σίγουρα υποστηρικτικός».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43