search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:40
MENU CLOSE

Πέτσας: Θέμα ημερών η δημοσιοποίηση της λίστας για τα ΜΜΕ

02.07.2020 12:16
Πέτσας: Θέμα ημερών η δημοσιοποίηση της λίστας για τα ΜΜΕ  - Media

 

Πού ‘ν’ το πού ‘ν’ το, το δαχτυλίδι; Το παλιό παιδικό τραγουδάκι θυμίζει η ιστορία με τη δημοσιοποίηση της περίφημης πλέον λίστας Πέτσα για τη χρηματοδότηση των ΜΜΕ για την καμπάνια Μένουμε Σπίτι. 

Σήμερα, Πέμπτη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και απάντώντας σε σχετική ερώτηση, δήλωσε πως η δημοσιοποιήση της λίστας χρηματοδότησης των ΜΜΕ, είναι θέμα ημερών. Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε: «Η διαφημιστική εκστρατεία για τον κορονοϊό έσωσε ζωές κυριολεκτικά. Είμαστε στη φάση ολοκλήρωσης του ελέγχου και έχει ξεκινήσει και η διαδικασία της αποπληρωμής από το Υπουργείο Οικονομικών. Είναι θέμα ημερών -δηλαδή, απομένουν κάποια 24ωρα- η δημοσιοποίηση της λίστας με το Μέσο και το ποσό που έλαβε. Επομένως, δεν μπορώ να είμαι απολύτως σαφής, αλλά είναι θέμα ημερών», κατέληξε. 

Η επιμονή άρνηση του κυβερνητικού εκπροσώπου να δώσει στη δημοσιότητα την λίστα χρηματοδότησης των ΜΜΕ, εκτός απο τον αντίκτυπο που επιφέρει στην ίδια την κυβέρνηση, έφερε την σκληρή αντίδραση απο όλες τις πτέρυγες της αντιπολίτευσης αλλά και μουρμούρα απο γαλάζια κορυφαία στελέχη. 

Επίσης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας έχει καταθέσει ερώτηση στον πρωθυπουργό σχετικά με το ζήτημα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:39