search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:21
MENU CLOSE

Ένας γάμος και μια κηδεία: Γαμπρός κόλλησε κορωνοϊό δεκάδες καλεσμένους και τελικά πέθανε

02.07.2020 14:26
Ένας γάμος και μια κηδεία: Γαμπρός κόλλησε κορωνοϊό δεκάδες καλεσμένους και τελικά πέθανε - Media
 
Ένας 30χρονος μηχανικός ανάπτυξης λογισμικού ταξίδεψε από το Νέο Δελχί της Ινδίας, όπου μένει, στην πόλη Μπιχάρ, από όπου κατάγεται, για να κάνει τον γάμο του τον Ιούνιο, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.
 
Όπως αναφέρει το FOX, ο άνδρας ήθελε να αναβάλλει το μυστήριο, αλλά οι οικογένειες δεν ήθελαν να το μεταφέρουν σε άλλη ημερομηνία. Το αποτέλεσμα ήταν τελικά ο γάμος να μετατραπεί σε εφιάλτη, καθώς ο γαμπρός κόλλησε με κορονοϊό 100 καλεσμένους.
 
Ο 30χρονος έφτασε στην πόλη Paliganj την δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου, ενώ ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για τις 15 Ιουνίου. Άρχισε να έχει κάποια συμπτώματα του κορονοϊού όπως υψηλό πυρετό και διάρροια. Σύμφωνα με το CBS, δεν έκανε τεστ για τον κορονοϊό, καθώς η οικογένειά του τον πίεζε να μην αλλάξει ημερομηνία για τον γάμο.
 
Ο γαμπρός πήρε φάρμακα για τον πυρετό από μόνος του, χωρίς να συμβουλευτεί κάποιον γιατρό και προχώρησε τελικά κανονικά με τον γάμο, όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί. Δυστυχώς δύο ημέρες μετά τον γάμο πέθανε. Η οικογένεια του προχώρησε με ιδιαίτερη ταχύτητα στην αποτέφρωσή του, χωρίς να ενημερώσει τις Αρχές.
 
Στον γάμο ήταν καλεσμένοι περισσότεροι από 350 άνθρωποι συνολικά. “Αν και δεν αισθανόταν καλά μέχρι τις 14 Ιουνίου, την παραμονή του γάμου δηλαδή, και ενώ ήθελε να τον αναβάλλει, και οι δύο πλευρές και οι δύο οικογένειες ήταν κατά της αλλαγής γιατί θα έχαναν πολλά χρήματα από όσα είχαν ήδη κανονιστεί” δήλωσε ένας συγγενείς στην Indian Express. Η αστυνομία διερευνά την υπόθεση.
 
Πηγή: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15