search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:52
MENU CLOSE

Κύπρος: Ζευγάρι Ελλήνων «βούτηξε» με το αυτοκίνητο από γκρεμό στη θάλασσα – Στην εντατική η γυναίκα

03.07.2020 07:37
Κύπρος: Ζευγάρι Ελλήνων «βούτηξε» με το αυτοκίνητο από γκρεμό στη θάλασσα - Στην εντατική η γυναίκα - Media

 

Σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου κρίνεται η κατάσταση της υγείας ενός ζευγαριού Ελλήνων, που έπεσε από μεγάλο υψόμετρο στη θάλασσα, σε βραχώδη περιοχή στον Ακάμα.

Συγκεκριμένα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, αργά το βράδυ της Πέμπτης, και ενώ το ζευγάρι είχε μεταβεί στο σημείο για βόλτα, το σταθμευμένο αυτοκίνητό τους άρχισε να κινείται προς τη θάλασσα και έπεσε στο νερό. 

Ο 40χρονος οδηγός, ο οποίος υπέστη κάταγμα λεκάνης, κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και να ανασύρει στην ακτή και τη σύντροφό του, που φέρει κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός της, ενώ αντιμετωπίζει και αναπνευστικά προβλήματα. 

Όπως μεταδίδει το κυπριακό site sigmalive.gr, o 40χρονος υπέστη κάταγμα λεκάνης ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική με κατάγματα και αναπνευστική δυσχέρεια.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:51