14/08/2020 23:05:29

Χανιά: «Θερμή υποδοχή» στον Χάρη Θεοχάρη από εργαζομένους στο τουρισμό (Video/Photos)

Χανιά: «Θερμή υποδοχή» στον Χάρη Θεοχάρη από εργαζομένους στο τουρισμό (Video/Photos) - Media

 

Από αγανακτισμένους εργαζομένους στο επισιτισμό-τουρισμό έπρεπε να περάσει ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, κατά την είσοδό του στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων (ΕΒΕΧ), στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κρήτη το πρωι της Παρασκευής.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του υπουργού, λοιπόν, εργαζόμενοι πολλών κλάδων του τουρισμού και όχι μόνο βρέθηκαν έξω από το ΕΒΕΧ, διαμαρτυρόμενοι για την ανασφάλεια στην οποία πλέον είναι καταδικασμένοι.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωσή τους «η οργή και η αγανάκτηση πρέπει να μετατραπούν σε οργανωμένο αγώνα απέναντι σε όσους φορτώνουν τα βάρη της νέας οικονομικής κρίσης στις πλάτες μας» κατακρίνοντας την κυβέρνηση για «απόλυτη κοροϊδία και πλήρη εμπαιγμό χιλιάδων εργαζομένων σε ολόκληρη την χώρα που περίμεναν υπομονετικά να ανοίξει η διαδικασία για αυτό το πενιχρό “βοήθημα” των 534 ευρώ, χωρίς όμως γραφειοκρατία όταν πρόκειται να ενισχύσουν τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου και των μεγαλοξενοδόχων με το πρόγραμμα ΣΥΝ-Εργασία»

Ο υπουργός, όπως αναφέρει το τοπικό site zarpanews.gr, συναντήθηκε χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων, με συνδικαλιστές του τουρισμού και του επισιτισμού, ενώ αργότερα θα προεδρεύσει σε σύσκεψη με αντικείμενο τον τουρισμό και τις προοπτικές του εν μέσω κορωνοϊού.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.