search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:24
MENU CLOSE

Ο Άδωνις απαντά σε τρολάρισμα Παππά: Λέτε σήμερα να γκρεμίζαμε 900 κτίρια;

03.07.2020 09:34
Ο Άδωνις απαντά σε τρολάρισμα Παππά: Λέτε σήμερα να γκρεμίζαμε 900 κτίρια;  - Media

 

«Το έργο ξεκίνησε η Ελλάδα και η Αθήνα αλλάζουν!» Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τα σημερινά εγκαίνια των έργων στο Ελληνικό, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση του υπουργού αναφέρονται τα εξής: «Επειδή με ρωτάγατε συνέχεια «πότε θα μπουν οι μπουλντόζες στο Ελληνικό»….τώρα οι μεμψίμοιρες δηλώσεις των Συριζαίων ας γίνουν τμήμα αυτής της υπέροχης μέρας ως υπενθύμιση από ποιους μας γλίτωσε ο Ελληνικός Λαός. Το έργο ξεκίνησε η Ελλάδα και η Αθήνα αλλάζουν!»

 

Σε δεύτερη ανάρτησή του ο υπουργός απαντά σε δήλωση του τομεάρχη Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Νότιου Τομέα Β’ Αθηνών για το Ελληνικό, Νίκου Παπά,

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει μεταξύ άλλων: «…Λέτε σήμερα να γκρεμίζαμε 900 κτίρια; Σήμερα 5 έως τέλος του χρόνου όλα. Το έργο ξεκίνησε και δουλέψατε και εσείς γί´αυτό. Αντί να μπαίνετε στην εικόνα γκρινιάζετε, κρίμα».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:20