search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:09
MENU CLOSE

Δεκαεφτάχρονο κορίτσι πιλοτάριζε μικρό αεροσκάφος και σκοτώθηκε με αυτό τη μέρα των γενεθλίων της

03.07.2020 14:47
Γάτα εισέβαλε σε πιλοτήριο και επιτέθηκε στον πιλότο – Έγινε αναγκαστική προσγείωση  - Media

 

Η Ανίκα ντε Μπέερ από τη Νότιο Αφρική ήταν μια κοπέλα 17 ετών που τελείωνε το σχολείο και είχε σαν όνειρο της να γίνει πιλότος. Μάλιστα μόλις είχε ολοκληρώσει με επιτυχία τον πρώτο κύκλο μαθημάτων της και λίγες μέρες πριν είχε κάνει την παρθενική της πτήση με ένα μικρό αεροσκάφος. 
Την ημέρα των γενεθλίων της θα έκανε και τη δεύτερη πτήση μόνη της. Θα πετούσε με ένα Piper Cherokee πάνω από το αεροδρόμιο Wonderboom.

Όμως η Ανίκα είχε ένα τραγικό δυστύχημα με το αεροπλάνο που της στοίχισε τη ζωή. Δεν υπολόγισε καλά κατά την προσγείωση της τον διάδρομο με αποτέλεσμα το Piper να βγει εκτός, να φέρει τούμπες και να αναφλεγεί. 
Η Ανίκα πέθανε αμέσως. Το τραγικό στην ιστορία είναι πως στο αεροδρόμιο είχαν πάει και οι δυο γονείς της για να θαυμάσουν την κόρη τους που πραγματοποιούσε το όνειρο της να γίνει πιλότος.  
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33