search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:11
MENU CLOSE

Συναγερμός στην Κάρπαθο: Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού

03.07.2020 15:38
Συναγερμός στην Κάρπαθο: Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού - Media

 

Ένα ζευγάρι που ήρθε στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ μέσω ευρωπαϊκής χώρας , υπεβλήθησαν σε έλεγχο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Οι υγειονομικές Αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ύστερα από τον εντοπισμό δύο νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στη Σπόα της Καρπάθου.

Ο δήμαρχος του νησιού, Γιάννης Νισύριος, δήλωσε στη «Ροδιακή» ότι πρόκειται για τον αδελφό και τη νύφη του ζευγαριού που βρέθηκαν θετικοί στον ιό πριν από μερικές μέρες.

Το ζευγάρι ήρθε στη χώρα μας από το Τέξας μέσω άλλης ευρωπαϊκής χώρας και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» υποβλήθηκαν στο σχετικό τεστ, το οποίο και βγήκε θετικό. Το βράδυ της Πέμπτης ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές και πλέον το ζευγάρι αναμένεται να τεθεί σε καραντίνα στη Σπόα. Σημειώνεται πως το χωριό έχει αποκλειστεί ενώ στο νησί πρόκειται να μεταβεί κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας για να ελέγξει τους κατοίκους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:10