search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:49
MENU CLOSE

Α. Γεωργιάδης για αποκαλύψεις Καλογρίτσα: Να πάρει θέσει ο Τσίπρας, να σταματήσει να κρύβεται

05.07.2020 07:04
Αρνητικό και το δεύτερο τεστ για κορωνοϊό του Άδωνι Γεωργιάδη - Media

 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι, μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις του Χ. Καλογρίτσα, ο Νίκος Παππάς έχει πλέον δύο επιλογές. Είτε να να μηνύσει αύριο τον «κόκκινο εργολάβο», είτε να αποπεμφθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Φάνηκε ότι ο Νίκος Παππάς έστησε τον διαγωνισμό για τις άδειες και μεσολάβησε υπέρ μιας εταιρείας κάνοντας συμφωνίες κάτω από το τραπέζι», είπε χαρακτηριστικά και παράλληλα κάλεσε τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «να μην κρύβεται, πρέπει να πάρει αποφάσεις».
Γεωργιάδης: Να παρέμβει ο Εισαγγελέας

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι η Ελλάδα δεν έχει ξεχάσει τα «βοσκοτόπια της Ιθάκης» ενώ αναρωτήθηκε για ποιο λόγο στελέχη όπως οι Τσακαλώτος, Φίλης και Βούτσης «μένουν σιωπηλοί όταν σφυρίζουν εκατομμύρια».

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «το ένα που απάντησε είναι ότι δικηγόρος του κ. Καλογρίτσα είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος , ο οποίος διώκεται για τη Novartis. Τι σχέση έχει η παράνομη δίωξη για δωροδοκία του κ. Λοβέρδου από την κ. Τουλουπάκη για τη Novartis με την αυτοτελή αυτή υπόθεση, όπου ο κ. Καλογρίτσας καταγγέλλει στο δικαστήριο ότι τα 3 εκατ. του τα έδωσε ο κ. Νίκος Παππάς μέσω μιας εταιρείας για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό για τις άδειες. Η δεύτερη απάτη του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι εμείς κόψαμε τον κ. Καλογρίτσα γιατί δεν πλήρωσε τα λεφτά».

«Δεν έκοψε ο ΣΥΡΙΖΑ τον Καλογρίτσα εκτός αν υποθέσουμε ότι το κόμμα μπορεί να αποφασίζει για τη διενέργεια ενός δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού –που φαντάζομαι όχι-αλλά θυμήθηκα αμέσως όταν έκανε την ανακοίνωση χθες ο ΣΥΡΙΖΑ ότι εμείς κόψαμε τον Καλογρίτσα επειδή δεν πλήρωσε τα 20 εκατ. ευρώ».

Τέλος, ο Αδωνις Γεωργιάδης ζήτησε την παρέμβαση του Εισαγγελέα για όσα υποστηρίζει ο Χρήστος Καλογριτσας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:49