search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:46
MENU CLOSE

Η Μάργκοτ Ρόμπι σε ρόλο θηλυκού Τζακ Σπάροου! (Photo)

05.07.2020 09:37
Η Μάργκοτ Ρόμπι σε ρόλο θηλυκού Τζακ Σπάροου! (Photo) - Media

 

Στα πρώτα στάδια της προετοιμασίας μιας διαφορετικής περιπέτειας των «Πειρατών της Καραϊβικής» βρίσκεται η Disney: μια ταινία με πειρατίνες στην οποία επικεφαλής θα είναι η όμορφη και ταλαντούχα Μάργκοτ Ρόμπι ενώ η Κριστίνα Χόντσον που έγραψε το σενάριο για την περιπέτεια «Αρπακτικά πτηνά και η φαντασμαγορική χειραφέτηση της Χάρλεϊ Κουίν» αναλαμβάνει τη συγγραφή της.

Η συνεργασία των Ρόμπι και Χόντσον αναπτύσσεται ξεχωριστά από μία άλλη ταινία- επανεκκίνηση των «Πειρατών της Καραϊβικής» που αποκαλύφθηκε τον Οκτώβριο με τον βετεράνο του franchise Τεντ Έλιοτ και τον δημιουργό του «Chernobyl» Κρεγκ Μέιζιν να αναπτύσσουν την ιστορία. Ο βετεράνος μεγαλοπαραγωγός της σειράς Τζέρι Μπρουκχάιμερ θα βάλει τη σφραγίδα του και στα δύο πρότζεκτ, τα οποία ετοιμάζονται παράλληλα.

Οι προηγούμενες πέντε ταινίες της σειράς των «Πειρατών της Καραϊβικής», με πρωταγωνιστή τον Τζόνι Ντεπ ως Κάπτεν Τζακ Σπάροου, έχουν συγκεντρώσει ως σήμερα πάνω από 1,5 δισ. δολάρια στο αμερικανικό box office και 3,07 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Το 2017, το πέμπτο κεφάλαιο με τίτλο «Η Εκδίκηση του Σαλαζάρ» έφτασε τα 172 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ οι διεθνείς αγορές απέφεραν συνολικά 622 εκατ. δολάρια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:44