search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:29
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Θα θέσει εκτός ο κ. Μητσοτάκης πρώην υπουργούς της ΝΔ πρωταγωνιστές του παρακράτους;

05.07.2020 09:57
ΣΥΡΙΖΑ: Να ενημερώσει ο Μητσοτάκης έστω και τώρα για τη γραπτή συμφωνία - Media

 

«Την ώρα που ο τότε πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε δώσει εντολή στην ΕΥΠ να διαλευκάνει την υπόθεση και απέπεμψε τους επίορκους αστυνομικούς, ο κ. Μητσοτάκης είχε το θράσος να μιλά για δήθεν παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου, τονίζοντας ότι όλα αυτά συνέβησαν ενώ «γνώριζε πως χρηματοδότες της ΝΔ εμφανίζονται στις συνομιλίες που κατέγραψε η ΕΥΠ να χρηματίζουν Αρεοπαγίτες. Επιπλέον, προβεβλημένα στελέχη του κόμματός του εμπλέκονται σε δυσώδεις υποθέσεις, όπως προκύπτει από το δημοσίευμα» της εφημερίδας Documento.

«Ακόμα και αν ο κ. Μητσοτάκης πει πως δεν γνώριζε, δεν έχει πλέον καμία δικαιολογία. Τα κατήγγειλε η ίδια η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Δημητρίου, στην Προανακριτική για τη Νοβάρτις πριν από λίγες εβδομάδες, όταν ο ίδιος είχε δώσει εντολή στους βουλευτές της πλειοψηφίας, αντί να συμβάλλουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης, να παριστάνουν το φερέφωνο του κ. Μιωνή», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και καλεί τον πρωθυπουργό να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις:

  • Θα προχωρήσει ο ίδιος και η ΝΔ σε αυτοκάθαρση και εξυγίανση του κόμματός τους, πριν αναλάβει η δικαιοσύνη;
  • Θα θέσει εκτός ΝΔ τους πρωταγωνιστές που πολύ καλά γνωρίζει ή θα επιχειρήσει και πάλι να τα κουκουλώσει;
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:27