search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:28
MENU CLOSE

Ιταμή αλβανική πρόκληση

23.08.2012 10:33
Ιταμή αλβανική πρόκληση - Media

Γράφει ο Νεκτάριος Κατσιλιώτης Ιστορικός-Εκδότης

Οι Αλβανοί εθνικιστές συνεχίζουν να οδηγούν την κατάσταση στα άκρα. Η «ερυθρόμαυρη συμμαχία» του κόμματος των λεγόμενων Τσάμηδων Έκανε συλλαλητήριο έξω από τα γραφεία του αλβανικού υπουργείο Εξωτερικών και ζήτησε το κράτος να ανοίξει προξενείο στη Θεσπρωτία.

Γράφει ο Νεκτάριος Κατσιλιώτης Ιστορικός-Εκδότης

Οι Αλβανοί εθνικιστές συνεχίζουν να οδηγούν την κατάσταση στα άκρα. Η «ερυθρόμαυρη συμμαχία» του κόμματος των λεγόμενων Τσάμηδων Έκανε συλλαλητήριο έξω από τα γραφεία του αλβανικού υπουργείο Εξωτερικών και ζήτησε το κράτος να ανοίξει προξενείο στη Θεσπρωτία. Οι… πωρωμένοι στηρίζονται στο γεγονός ότι η Ελλάδα έχει ήδη προξενεία Στο Αργυρόκαστρο και την Κορυτσά,άρα θα υπάρχει σχέση αμοιβαιότητας. Φυσικά,το εν λόγω προξενείο δεν θα κρατήσει στάση ουδετερότητας,αλλά θα Προωθεί τον ψευδοζήτημα των Τσάμηδων στα διεθνή φόρα. Η ελληνική κυβέρνηση ορθά απέρριψε το αίτημα ως αβάσιμο.Τα ελληνικά Προξενεία στη Βόρεια `Ηπειρο στηρίζουν ένα συμπαγή ελληνισμό με Κατοχυρωμένα δικαιώματα ήδη από το 1914.Η Αλβανία στην Ελλάδα δεν Έχει μειονοτικά δικαιώματα.Το εθνολογικό της στοιχείο είναι κάτι γραφικοί Αλβανοί εποχικοί εργάτες. Νεκτάριος Κατσιλιώτης Ιστορικός-Εκδότης

(Τα κείμενα των «Ρεπόρτερ στο δρόμο» δεν υφίστανται επεξεργασία και εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους)

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:27