search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:59
MENU CLOSE

Φθιώτιδα: Προβλήματα στους δρόμους από το μπουρίνι

05.07.2020 14:27
Φθιώτιδα: Προβλήματα στους δρόμους από το μπουρίνι - Media

 

Έντονα καιρικά φαινόμενα επικρατούν αυτή τη στιγμή στη Φθιώτιδα, με τη βροχόπτωση να έχει δημιουργήσει ποταμούς κόβοντας την συγκοινωνία τουλάχιστον σε δύο σημεία. Πριν μισή ώρα ξεχείλισε χείμαρρος στο ύψος του χωριού Αυλάκι ενδιάμεσα της Λαμίας με τη Στυλίδα και τα νερά έχουν καλύψει το οδόστρωμα της Παλιάς Εθνικής οδού Λαμίας – Λάρισας, με συνέπεια να κοπεί η κυκλοφορία σε δεκάδες νταλίκες που κινούνταν στο συγκεκριμένο δίκτυο. Ήδη η αστυνομία είχε απαγορεύσει την κυκλοφορία στο συγκεκριμένο δρόμο και την εκτρέπει στην εθνική οδό Λαμίας – Θεσσαλονίκης.

Ακόμη στην παλιά εθνική οδό Λαμίας – Λιβαδειάς λίγο πριν το χωριό Αμφίκλεια, στο ύψος του οικισμού ‘Ανω Καλύβια, υλικά τα οποία μεταφέρθηκαν από χείμαρρο, έχουν μείνει στο οδόστρωμα και έχουν διακόψει την κυκλοφορία. Ήδη κινούνται μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας της Φθιώτιδας προς το συγκεκριμένο σημείο για να απελευθερώσουν το δρόμο όταν το επιτρέψουν συνθήκες.

Εξάλλου σε άλλες δύο περιοχές στη Δυτική Φθιώτιδα σημειώνονται παρόμοια προβλήματα τα οποία όμως ξεπεράστηκαν καθώς πρόκειται για δευτερεύον δίκτυο χωρίς σημαντικές επιπτώσεις.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν από λίγο από την Πολιτική Προστασία της Φθιώτιδας, η διάρκεια του φαινομένου θα είναι μέχρι τις 8 το βράδυ συνιστώντας συγχρόνως τους οδηγούς να συμμορφώνονται στις υποδείξεις της τροχαίας και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:59