search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:51
MENU CLOSE

Χωρίς γκολ και με παράπονα για τη διαιτησία Κομίνη το …ντέρμπι των «αιωνίων»

05.07.2020 20:33
play_off.jpg

 

Το …ντέρμπι των αιωνίων στο ΟΑΚΑ είχε φάσεις, είχε πάθος, αλλά δεν είχε νικητή (0-0)! Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την πορεία του προς το αήττητο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός υπηρέτησε σωστά το πλάνο του Δώνη σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα! Κακή η διαιτησία του Κομίνη με… κερασάκι το πέναλτι που εκτέλεσε ο Βαλμπουενά κι απέκρουσε ο Διούδης.

Οι «πράσινοι» αφού εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους μέσω των social media, εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας στέκονται σε δύο φάσεις από το ματς με τον Ολυμπιακό. Στο φάουλ του Μπα στον Ανουάρ στο 41’, για το οποίο δεν αντίκρισε δεύτερη κίτρινη ο στόπερ των «ερυθρολεύκων», παρότι πάτησε τον αντίπαλό του. Όπως και στον καταλογισμό πέναλτι υπέρ των Πειραιωτών στις καθυστερήσεις, στο (καθαρό) μαρκάρισμα του Ανουάρ στον Βαλμπουενά.

Η ανακοίνωση

«Πόση ντροπή ακόμα θα αντέξουν οι φίλοι του Ολυμπιακού με αυτά τα απροκάλυπτα δώρα της διαιτησίας; Αν προσπαθούν με τέτοιο τρόπο να φτάσουν στο αήττητο, ας το χαίρονται πραγματικά.

Η διαιτησία του αποψινού αγώνα προκαλεί το κοινό φίλαθλο αίσθημα. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο διαιτητής ανακαλύπτει φάουλ σε πέσιμο του Βαλμπουενά στον Ανουάρ και μέσω VAR το μετατρέπει σε πέναλτι! Νωρίτερα ο διαιτητής δεν βλέπει (;) το πάτημα του Μπα στον αστράγαλο του Ανουάρ, φάση που θα έπρεπε να δοθεί κίτρινη κάρτα και επομένως αποβολή του αμυνομένου (είχε ήδη μία κάρτα)».

Με πληροφορίες από gazzetta.gr και sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:48