14/08/2020 08:07:56

Θερινές εκπτώσεις 2020: Πότε ξεκινούν - Πόσο θα διαρκέσουν

Θερινές εκπτώσεις 2020: Πότε ξεκινούν - Πόσο θα διαρκέσουν - Media

 

Τη Δευτέρα 13 Ιουλίου ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις για το 2020 και είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 31 Αυγούστου. Πολλοί επαγγελματίες έχουν πληγεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και ελπίζουν οι θερινές εκπτώσεις να δώσουν ανάσα ζωής στα καταστήματά τους.

Γι’ αυτό ακριβώς, ζητούν να μετατεθούν οι ημερομηνίες. Συγκεκριμένα, με επιστολή τους προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, προ περίπου δύο μηνών, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης, είχε ζητήσει να μετατοπιστεί για την παρούσα χρονιά η έναρξη των τακτικών θερινών εκπτώσεων κατά 15 μέρες, δηλαδή αρχές Αυγούστου.

Οπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το Εθνος ο λόγος είναι για να δοθεί περισσότερος ωφέλιμος χρόνος στις επιχειρήσεις να διαθέσουν τα αποθέματά τους που έμειναν αδιάθετα κατά την περίοδο του υποχρεωτικού κλεισίματος, λόγω πανδημίας.

Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Σύμφωνα με όσα προβλέπει η σχετική νομοθεσία, επιτρέπεται προαιρετικά η λειτουργία των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων, που φέτος «πέφτει» στις 19 Ιουλίου 2020.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.