search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:20
MENU CLOSE

Ηράκλειο Κρήτης: Απόπειρα αυτοκτονίας αλλοδαπού σε κτίριο εταιρείας

06.07.2020 12:07
Καλλιθέα: Ζούσε για τρεις εβδομάδες με τη σορό της μητέρας της μέσα σε ντουλάπα του σπιτιού της - Media

 

Μια υπόθεση που στην αρχή έμοιαζε με ομηρία εργαζομένων απεδείχθη στη συνέχεια ότι επρόκειτο για απόπειρα αυτοκτονίας από αλλοδαπό. Ενας μετανάστης εισήλθε σε εταιρεία πλησίον της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου επί της Λεωφόρου 62 Μαρτύρων, κρατώντας μια λεπίδα. Ο αλλοδαπός εισέβαλε στο κτίριο κι απείλησε τους εργαζόμενους ζητώντας κάποια έγγραφα, που είχαν να κάνουν προφανώς με υπόθεση παροχής ασύλου.

Ο άνδρας από τη Συρία εισέβαλε στα γραφεία της Εκπαιδευτικής – Αναπτυξιακής εταιρείας «Πλοηγός» στη Λ. 62 Μαρτύρων και επιχείρησε να κρατήσει ομήρους τους υπάλληλους. Ο άνδρας ζητούσε να του παρασχεθεί άσυλο. Ο ίδιος αυτοτραυματίστηκε στα χέρια από το αιχμηρό αντικείμενο που κρατούσε/ Αμέσως μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο για να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:10