search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:13
MENU CLOSE

Τα σπάει στο διαδίκτυο: Βλοσυρή κούκλα που αρνείται να φορέσει μάσκα για τον κορωνοϊο και ονομάζεται American girl Karen

06.07.2020 12:45
Τα σπάει στο διαδίκτυο: Βλοσυρή κούκλα που αρνείται να φορέσει μάσκα για τον κορωνοϊο και ονομάζεται American girl Karen - Media

 

Πιο πετυχημένο όνομα και πιο πετυχημένη έκφραση δεν θα μπορούσε να έχει πάρει η κούκλα αυτή. Την ονόμασαν Αμερικάνικο κορίτσι και βγήκε την περίοδο του κορωνοϊού. Θα μπορούσε να είναι μια τυπική αμερικανίδα από τις μεσοπολιτείες, οπαδός του Τραμπ. 
Και γιατί λέμε οπαδός του Τραμπ; Πρώτον γιατί σύμφωνα με τον κατασκευαστή η βλοσυρή κούκλα αυτή δεν φοράει μάσκα για τον κορωνοϊό. Και δεύτερον γιατί η κούκλα αυτή υποτίθεται ότι έχει μπει σε ένα σούπερ μάρκετ για να ψωνίσει και κρατάει όπλο. Σαν αυτά που ονειρεύεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ να κρατούν όλοι οι αμερικάνοι. 


Το όνομα της κούκλας είναι Κάρεν και ο άνδρας που την έφτιαξε ήεθελε να καυτηριάσει τον τρόπο του μέσου Αμερικάνου οπαδού του Τραμπ που είναι το δίπτυχο: Δε φοράω μάσκα και κρατάω πιστόλι. Στην αμερικάνικη αργκό το όνομα Κάρεν σημαίνει τη μεσήλικη λευκή γυναίκα που χρησιμοποιεί τα προσόντα της (είναι λευκή, κρατάει όπλο) για να ασκήσει δύναμη.
Ό άνθρωπος που έφτιαξε έτσι την Κάρεν της φόρεσε μια φόρμα και την έβαλε να κουβαλάει ένα καρότσι σούπερ μάρκετ, ανέβασε τη φωτογραφία στο διαδίκτυο και κυριολεκτικά σε λίγες ώρες είχε γίνει viral. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:12