search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:23
MENU CLOSE

Ο Χαφτάρ αντεπιτίθεται: Συνάντηση με τους αρχηγούς του Εθνικού Στρατού της Λιβύης (Photos)

06.07.2020 15:14
Ο Χαφτάρ αντεπιτίθεται: Συνάντηση με τους αρχηγούς του Εθνικού Στρατού της Λιβύης (Photos) - Media
 
Την ώρα που η διεθνής κοινότητα προσπαθεί να καταλάβει τι συνέβη και ποια «άγνωστα» αεροσκάφη έπληξαν την τουρκική βάση στη Λιβύη, ο Χαλίφα Χάφταρ ανασυντάσσεται και μαζί με τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων του Εθνικού Λιβυκού Στρατού πραγματοποίησε σύσκεψη ώστε να συζητήσουν τα επόμενα βήματα.

Ο Χαφτάρ, που υπόσχεται σταθερότητα στη Λιβύη, συναντήθηκε με τους Αρχηγούς και Διοικητές τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων του Εθνικού Στρατού (LNA). Κάτω από την επωνυμία Ελεύθερος Εθνικός Στρατός ο Χάφταρ έχει μαζέψει πολιτοφύλακες και μισθοφόρους, που έχουν εισχωρήσει σε όλες τις υψηλές θέσεις της οικονομίας της εμβρυακής χώρας του.
Η συνάντηση έγινε στον απόηχο της μεγάλης αεροπορικής επίθεσης που έπληξε τουρκική βάση και προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις και μεγάλη ανησυχία στον Ερντογάν, ο οποίος έχει επενδύσει πολλά στη συμμαχία τους με την κυβέρνηση της Τρίπολης.
 
Πηγή: onalert.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:22