21/01/2021 16:03:41

Τρομακτικό δυστύχημα: Λεωφορείο γεμάτο επιβάτες βγαίνει από το δρόμο και πέφτει από τα 12 μέτρα σε λίμνη – 21 νεκροί (Video)

Τρομακτικό δυστύχημα: Λεωφορείο γεμάτο επιβάτες βγαίνει από το δρόμο και πέφτει από τα 12 μέτρα σε λίμνη – 21 νεκροί (Video) - Media

 

Το δυστύχημα συνέβη στην πόλη Ανσούν στην Κίνα. Ένα λεωφορείο της γραμμής γεμάτο επιβάτες για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγω βγαίνει από το δρόμο, πέφτει στο στηθαίο μιας γέφυρα, το διαλύει και πέφτει από ύψος 12 μέτρων στα παγωμένα νερά μιας λίμνης. 
Από το τροχαίο δυστύχημα σκοτώθηκαν επιτόπου 21 επιβάτες ενώ άλλοι 15 κατάφεραν να βγουν εξω από τις λαμαρίνες και δίνουν μάχη για τη ζωή τους. Οι κάμερες ασφαλείας του δρόμου κατέγραψαν την πορεία του λεωφορείου. 
Στην αρχή κινείται αργά στη δεξιά λωρίδα. Ξαφνικά και χωρίς κανένα εμφανή λόγο το λεωφορείο αρχίζει να κινείται γρήγορα, στρίβει αριστερά και πέφτει με ορμή κάτω από τη γέφυρα. Η λίμνη έχει βάθος στο σημείο εκείνο, τουλάχιστον 20 μέτρα.
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.