search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:08
MENU CLOSE

Εν μέσω κορωνοϊού το ξενοδοχείο του Τραμπ δεν καθαρίζει τα δωμάτια (Video)

07.07.2020 14:08
Πένθος για τον Τραμπ - Πέθανε ο μικρότερος αδελφός του - Media

 

Την ώρα που ο κορονοϊός… καλπάζει ξανά στις ΗΠΑ σε ανεξέλεγκτες διαστάσεις, θα περίμενε κανείς πως όλοι θα έκαναν οτι περνάει από το χέρι τους για τον περιορισμό του.  Τουλάχιστον στην περίπτωση κάποιων μεγάλων ξενοδοχείων, μεταξύ των οποίων και αυτό του Ντόναλντ Τραμπ, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει, όπως φαίνεται στις αποκαλύψεις του Inside Edition.

Το video που θα παρακολουθήσετε παρακάτω, μπορεί να θυμίζει ρεπορτάζ… κλειδαρότρυπας, ωστόσο αναδεικνύει το πρόβλημα που υπάρχει και τους μεγάλους κίνδυνους που κρύβει.

Το… αόρατο σήμα

Οι συνεργάτες της εκπομπής λοιπόν πήγαιναν σε μεγάλα ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης και νοίκιαζαν ένα δωμάτιο. Είχαν μαζί τους ένα άχρωμο σπρέι με το οποίο ψέκαζαν τα σεντόνια, τα μαξιλάρια κτλ, αλλά και μία ίδια αλοιφή που την έβαζαν σε τηλεκοντρόλ και χερούλια. Με γυμνό μάτι ουδείς μπορεί να τα δει και για να τα εντοπίσει, χρειάζεται ένα ειδικό φως που παραπέμπει σε black light.

Την επόμενη μέρα, ένας άλλος συνεργάτης, φρόντιζε να νοικιάσει το ίδιο δωμάτιο και με το ειδικό φως τσέκαρε να δει τι είχε συμβεί.

Θα περίμενε κανείς πως μετά το check out του προηγούμενου πελάτη, το συνεργείο καθαρισμού θα απολύμμενε τον χώρο, ενώ θα άλλαζαν τα σεντόνια, τις μαξιλαροθήκες και τις πετσέτες.

Όπως φαίνεται όμως και στο video, κάτι τέτοιο δεν συνέβη… Επειδή το δωμάτιο ήταν τακτοποιημένο, τα σεντόνια και οι πετσέτες δεν ήταν λερωμένες, όλα έμειναν στην θέση τους. Κάτι που σημαίνει οτι αν ο προηγούμενος πελάτης είχε νοσήσει από κορονοϊό, εύκολα μέσω αυτών των αντικειμένων θα μπορούσε να μεταδόσει τον ιό και στον επόμενο.  Κάτι που συνέβη και στο ξενοδοχείο του Προέδρου των ΗΠΑ, όπου μπορεί να άλλαξαν τα σεντόνια, όχι όμως τις μαξιλαροθήκες και όλα τα υπόλοιπα μέρη που οι συνεργάτες της εκπομπής είχαν βάλει το ειδικό υλικό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:08