search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:49
MENU CLOSE

Η Cardi B ενημερώνει τους θαυμαστές της ότι ξανθαίνει το «γατάκι» της (Video)

07.07.2020 14:29
Cardi B : Δημοσίευσε κατά λάθος γυμνή της φωτογραφία - Media

 

Έχει κάνει όλες τις θεραπείες ομορφιάς στο σπίτι της εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού, διασφαλίζοντας ότι είναι πάντα καλλωπισμένη στην τελειότητα.

Η 27χρονη Cardi B έκανε μερικές θεραπείες τη Δευτέρα το βράδυ και μοιράστηκε όλη την εμπειρία της με τους 70 εκατομμύρια θαυμαστές της.

Είπε: «Ξανθαίνω το γατάκι μου [αργκό για το αιδοίο]. Ναι, η Φατιμά [η αισθητικός της] με πήρε σωστά. Είμαι στο παχνί μου ξανθαίνοντας το αιδοίο και τη μασχάλη μου».

«Μερικές φορές απλά ξυρίζουμε γρήγορα την περιοχή και όλα και κάνετε το αιδοίο σας λίγο σκουρόχρωμο. Δεν πιστεύω στο να ξανθαίνεις το σώμα σου. Πιστεύω απλώς στο να ξανθαίνεις τις μασχάλες και το αιδοίο σου… ίσως και τον πρωκτό σου».

Στη συνέχεια, μετά από ένα μικρό διάλειμμα για ένα δείπνο, επιδόθηκε σε μια μικρή θεραπεία με κερί στα χείλη και φώναξε άγρια ​​καθώς τραβήχτηκε η ταινία του κεριού.

«Φύγε, φύγε» φώναξε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:49