search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:06
MENU CLOSE

Μητέρα έπνιξε το 11χρονο παιδί της επειδή έπαιζε πολύ με το κινητό του – Μέρες αργότερα βρήκε στο κινητό μήνυμα από το παιδί που της έλεγε πόσο τη λατρεύει

07.07.2020 14:31
Μητέρα έπνιξε το 11χρονο παιδί της επειδή έπαιζε πολύ με το κινητό του – Μέρες αργότερα βρήκε στο κινητό μήνυμα από το παιδί που της έλεγε πόσο τη λατρεύει    - Media

 

Η δολοφονία συνέβη στη Βραζιλία. Η διαζευγμένη μητέρα ενός 11χρονου παιδιού η Αλεξάνδρα Ντουκοκένσκι, έπνιξε το ίδιο της το παιδί κάποιο βράδυ που κοιμόταν. Στη συνέχεια εξαφάνισε το πτώμα του. 
Στην αστυνομία είπε ότι ο γιος της βγήκε από το σπίτι το βράδυ που κοιμόταν και χάθηκε. Οι έρευνες της αστυνομίας ήταν εξονυχιστικές και κανείς δεν παράτησε την υπόθεση. Στο μεταξύ η Ντουκοκένσκι συνέχεια πήγαινε στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση γιατί τα όσα έλεγε παρουσίαζαν πολλά κενά. 
Μια ημέρα πήγε με δάκρυα στα μάτια, κρατώντας ένα κινητό και παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι εκείνη έπνιξε τον 11χρονο γιο της επειδή την εκνεύριζε που έπαιζε συνέχεια με το κινητό του. 
Τι είχε συμβεί; Καθώς έψαχνε το κινητό του παιδιού της που η ίδια δολοφόνησε βρήκε ένα ηχογραφημένο μήνυμα. Ήταν ο μικρούλης που έλεγε προς εκείνη πόσο πολύ την αγαπάει και πως το χαμόγελο της παίρνει μακριά κάθε άγχος και φόβο του. 
Προφανώς την έπιασαν οι τύψεις για την αποτρόπαια πράξη της και πήγε και τα είπε όλα στους αστυνομικούς. 
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:00