search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:25
MENU CLOSE

Δίχρονο αγοράκι ξεφεύγει από την επιτήρηση της μητέρας του και το χτυπάει αυτοκίνητο – Στη συνέχεια περνάει από πάνω του – Το παιδί έζησε (Video)

07.07.2020 16:23
Δίχρονο αγοράκι ξεφεύγει από την επιτήρηση της μητέρας του και το χτυπάει αυτοκίνητο – Στη συνέχεια περνάει από πάνω του – Το παιδί έζησε (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη σε δρόμο στη Βραζιλία και καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας. Όπως φαίνεται καθαρά το παιδάκι το περνάει ο πατέρας του απέναντι και το αφήνει μπροστά από το αυτοκίνητο με την πόρτα ανοιχτή για να το βάλει η μητέρα να καθίσει μέσα. 
Ξαφνικά το παιδάκι που λέγεται Τεό, ξεφεύγει από την επιτήρηση της μητέρας του και βγαίνει στο δρόμο τρέχοντας. Εκείνη τη στιγμή περνούσε το δρόμο ένα λευκό αυτοκίνητο ευτυχώς όχι με μεγάλη ταχύτητα. 
Το αυτοκίνητο χτυπάει το παιδάκι, το τινάζει και στη συνέχεια ο οδηγός που δεν προλαβαίνει να σταματήσει περνάει και από πάνω του. Και εκεί που η ανάσα όλων έχει κοπεί με αυτό που είδαν, το παιδάκι δεν έπαθε τίποτε. Ούτε καν σπάσιμο. Μόνο λίγες γρατζουνιές από την πτώση του στο δρόμο. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:25