15/08/2020 05:11:12

Δίχρονο αγοράκι ξεφεύγει από την επιτήρηση της μητέρας του και το χτυπάει αυτοκίνητο – Στη συνέχεια περνάει από πάνω του – Το παιδί έζησε (Video)

Δίχρονο αγοράκι ξεφεύγει από την επιτήρηση της μητέρας του και το χτυπάει αυτοκίνητο – Στη συνέχεια περνάει από πάνω του – Το παιδί έζησε (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη σε δρόμο στη Βραζιλία και καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας. Όπως φαίνεται καθαρά το παιδάκι το περνάει ο πατέρας του απέναντι και το αφήνει μπροστά από το αυτοκίνητο με την πόρτα ανοιχτή για να το βάλει η μητέρα να καθίσει μέσα. 
Ξαφνικά το παιδάκι που λέγεται Τεό, ξεφεύγει από την επιτήρηση της μητέρας του και βγαίνει στο δρόμο τρέχοντας. Εκείνη τη στιγμή περνούσε το δρόμο ένα λευκό αυτοκίνητο ευτυχώς όχι με μεγάλη ταχύτητα. 
Το αυτοκίνητο χτυπάει το παιδάκι, το τινάζει και στη συνέχεια ο οδηγός που δεν προλαβαίνει να σταματήσει περνάει και από πάνω του. Και εκεί που η ανάσα όλων έχει κοπεί με αυτό που είδαν, το παιδάκι δεν έπαθε τίποτε. Ούτε καν σπάσιμο. Μόνο λίγες γρατζουνιές από την πτώση του στο δρόμο. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.