15/08/2020 02:33:37

Οι ανοησίες πληρώνονται: Σκαρφάλωσε στη στέγη για να τρομάξει έναν μπαμπουίνο αλλά το ζώο τον κυνήγησε και έπεσε στο κενό (Video)

Οι ανοησίες πληρώνονται: Σκαρφάλωσε στη στέγη για να τρομάξει έναν μπαμπουίνο αλλά το ζώο τον κυνήγησε και έπεσε στο κενό (Video) - Media

 

Πολλές φορές οι ανοησίες έχουν και το τίμημα τους. Ένας άνδρας, οδηγός ταξί, από την Κένυα θεώρησε σοφό να σκαρφαλώσει σε μια στέγη, για να τρομάξει έναν μπαμπουίνο που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν επάνω και απολάμβανε τη θέα. 
Όμως με τα άγρια ζώα δεν τα βάζεις και όταν ο μεγάλος μπαμπουίνος αντιλήφθηκε τον άνδρα, όρμησε επάνω του και άρχισε να τον κυνηγά. Πανικόβλητος ο οδηγός ταξί και μη έχοντας άλλον τρόπο διαφυγής, αποφάσισε να κρεμαστεί πάλι από την ταράτσα και να κατέβει κάτω, όπως ακριβώς ανέβηκε.
Ο πανικός του άνδρα έχει ξεπεράσει τα όρια, ειδικά τη στιγμή που το ζώο τον κυνήγησε με ξεγυμνωμένα τα δόντια. Δεν καταφέρνει να πιαστεί καλά και πέφτει από μεγάλο ύψος στο έδαφος. Από την πτώση ο Ντίξον Μάινα, έτσι είναι το όνομα του άνδρα, έσπασε το χέρι του, έσπασε 2 δάχτυλα του ενώ σε όλο το πρόσωπο του είχε εκδορές.  
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.