search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:12
MENU CLOSE

Άτακτο μαιμουδάκι κατεβάζει την μπλούζα τουρίστριας και παίζει με το μπούστο της (Video)

08.07.2020 13:03
Άτακτο μαιμουδάκι κατεβάζει την μπλούζα τουρίστριας και παίζει με το μπούστο της (Video) - Media

 

Το μαιμουδάκι ήταν κάτι περισσότερο από άτακτο. Στο Μπαλί σε ένα πάρκο με μαιμούδες μια αστυνομικός από τη Βόρεια Ιρλανδία, η Jill Porter απολάμβανε τις διακοπές της. Είχε επισκεφτεί το πάρκο και τάιζε τις μαιμούδες. Εκείνες φιλικές καθώς είναι έπαιζαν μαζί της. 
Φιλικές είναι οι μαιμούδες αλλά είναι και άτακτες. Έτσι όταν η Jill κάθισε σε ένα παγκάκι μια μικρή μαιμουδίτσα πήγε και κάθισε στα πόδια της. Ξαφνικά το μικρό ζωάκι, απλώνει τα χέρια του πιάνει τη λευκή μπλούζα της Jill και αρχίζει να την κατεβάζει προς τα κάτω. 
Η αστυνομικός τα έχασε. Άρχισε να γελάει αμήχανα αφού όλος ο κόσμος την κοίταζε. Η μαιμού χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό αφήνει το μπούστο και την μπλούζα της γυναίκας, πιάνει τα ξανθά μαλλιά της και στη συνέχεια πηδάει σε ένα δέντρο και εξαφανίζεται. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:06