search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:17
MENU CLOSE

ΝΔ για μετάφραση ΥΠΕΞ για Novartis: «Ψευδώς ο ΣΥΡΙΖΑ διακινεί μια σελίδα»

08.07.2020 15:24
ΝΔ για μετάφραση ΥΠΕΞ για Novartis: «Ψευδώς ο ΣΥΡΙΖΑ διακινεί μια σελίδα»  - Media

 

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΝΔ σχετικά με την επίσημη μετάφραση του ΥΠΕΞ σχετικά με τον συμβιβασμό της Novartis με τις ΗΠΑ, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι διακινεί μόνο μία σελίδα της μετάφρασης και ότι σε άλλα σημεία γίνεται εμφανές ότι η αναφορά που γίνεται σε «αλλοδαπούς αξιωματούχους» αφορά εργαζόμενους σε νοσοκομεία και κλινικές και επ’ ουδενί σε πολιτικά πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, πηγές της ΝΔ σημείωσαν με νόημα ότι ότι «από όλο το κείμενο της απόφασης προκύπτει ότι η Novartis κλήθηκε να πληρώσει για παράνομες πρακτικές σε συνταγογραφήσεις φαρμάκων και κλινικές δοκιμές από υπαλλήλους της, ιατρούς και παρόχους υπηρεσιών υγείας».
 
Όπως σημειώνει το iefimerida.gr, οι ίδιοι κύκλοι της προανακριτικής της ΝΔ ανέφεραν ότι «ψευδώς ο ΣΥΡΙΖΑ διακινεί μια σελίδα αποκρύπτοντας συνειδητά τις αμέσως επόμενες που αναφέρονται μόνο σε ιατρούς και δίνουν τον ορισμό του αξιωματούχους που και πάλι αφορά μόνο ιατρούς» για να καταλήξουν σκωπτικά: «Αγγλικά δεν ήξεραν και ήθελαν μετάφραση. Τώρα εκτός από σκευωροί είναι και ψεύτες».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:12