search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:51
MENU CLOSE

Πάρις Χίλτον: Ο πρωτότυπος τρόπος με τον οποίο ανακοίνωσε ότι πάει για… πρόεδρος των ΗΠΑ (Videos)

09.07.2020 05:46
Πάρις Χίλτον: Ο πρωτότυπος τρόπος με τον οποίο ανακοίνωσε ότι πάει για... πρόεδρος των ΗΠΑ (Videos) - Media

 

Οσο πλησιάζουμε προς τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ τόσο θα… τρίβουμε τα μάτια μας με τις “ιδιαίτερες” υποψηφιότητες που ξεπηδούν από το πουθενά, περισσότερο για να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας και λιγότερα για να τους πάρουν οι ίδιοι οι Αμερικανοί ψηφοφόροι στα σοβαρά. 

Μετά την υποψηφιότητά του που ανακοίνωσε ο Kanye West σειρά είχε μια από τις πιο iconic celebrities, η Paris Hilton, η οποία ανακοίνωσε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο ότι θα είναι υποψήφια προεδρίνα των ΗΠΑ…

Πώς; Έσπευσε να δημοσιεύσει βίντεο και εικόνες της στις οποίες όπως φαίνεται δηλώνει την πρόθεσή της να είναι υποψήφια για πρόεδρος των ΗΠΑ.

Μέσα από τις δημοσιεύσεις της την βλέπουμε να ποζάρει έξω από τον λευκό (ροζ) οίκο και στο Oval Office το οποίο σκέφτεται να αλλάξει σε «Heart Shape Office».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Should I make the Oval Office into a Heart Shape Office? #ParisForPresident

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Σε βίντεο το οποίο έχει κοινοποιήσει δηλώνει ότι η Rihanna θα ήταν η ιδανική αντιπρόεδρος και ότι ο Λευκός Οίκος θα γίνει ροζ αφού «το λευκό είναι απλά υπερβολικά βαρετό».

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να προχωρήσει την καμπάνια της χωρίς slogan… Γιαυτό χρησιμοποιεί το #Parisforpresident και το #MakeAmericaHotAgain (ας ξανακάνουμε την Αμερική καυτή ξανά).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33