search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:03
MENU CLOSE

Μαγνησία: Σε καρότσα αγροτικού μεταφέρθηκαν δύο νεαροί τραυματίες από τροχαίο – Δεν υπήρχε οδηγός για το ασθενοφόρο

09.07.2020 07:42
Μαγνησία: Σε καρότσα αγροτικού μεταφέρθηκαν δύο νεαροί τραυματίες από τροχαίο - Δεν υπήρχε οδηγός για το ασθενοφόρο - Media

 

Ο τραυματισμός ενός 18χρονου και ενός 13χρονου, είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που έγινε στις 9 χθες το βράδυ στην Αγ. Κυριακή Τρικερίου και επειδή δεν υπήρχε οδηγός ασθενοφόρου, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής σε καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα, και όπως αναφέρει το magnesia news, δίκυκλο που οδηγούσε ο 18χρονος και στο οποίο επέβαινε ο 13χρονος από άγνωστη αιτία εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε. Από την πτώση τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός, ενώ ο ανήλικος τραυματίστηκε πιο βαριά και έφερε αιμάτωμα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγός δεν υπήρχε στη βάρδια για να κινήσει το ασθενοφόρο του Κ.Υ. Αργαλαστής και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ιδιωτικό αγροτικό αυτοκίνητο τους παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:03