search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:54
MENU CLOSE

Λευκάδα: Χρησιμοποίησαν το όνομα αντιδημάρχου κάνοντας παραγγελίες σε κάβες…

09.07.2020 09:16
Λευκάδα: Χρησιμοποίησαν το όνομα αντιδημάρχου κάνοντας παραγγελίες σε κάβες… - Media

 

Απίστευτες κατγγελίες έκανε ο αντιδήμαρχος Λευκάδας Ευτύχης Ζουριδάκης στο δημοτικό συμβούλιο του νησιου.

Όπως αναφέρει και το lefkada press έκαναν παραγγελίες σε κάβες στο όνομα του αντιδημάρχου. Συγκεκριμένα έκαναν παραγγελίες σε τέσσερις κάβες, όπως είπε ο κ. Ζουριδάκης.

Οι τρεις επαγγελματίες από τις κάβες πήραν τον αντιδήμαρχο και διαπίστωσαν ότι δεν έχει κάνει καμία παραγγελία. Ο τέταρτος δεν πήρε , πείστηκε ότι πρόκειται για πραγματική παραγγελία. Μάλιστα ο γνωστός – άγνωστος που έκανε την παραγγελία πήρε τηλέφωνο τον μαγαζάτορα και του είπε ότι κατά λάθος αντί για 580 ευρώ του κατέθεσε 5.800 ευρώ.

Αλλά επειδή είναι από άλλη τράπεζα σε άλλη και θα εμφανιστούν μετά από δύο ημέρες αν μπορεί να του επιστρέψει τη διαφορά … Και ο μαγαζάτορας …δυστυχώς τα επέστρεψε. Ο κ. Ζουριδάκης πήγε στην αστυνομία και η Ασφάλεια Λευκάδας ασχολείται με την υπόθεση…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:54